Sunday, February 28, 2010

Smells like springtime.


Viitorul apropiat mă bucură şi mă sperie în egală măsură. Sunt îngrozită că examenul de licenţă bate-n geam, dar mă gândesc că ce va urma nu poate fi decât frumos.
Săptămâna asta am cam lălăit-o ... am avut program lejer la facultate, am profitat de soarele de afară, de prieteni, am văzut multe filme la cinema ( neapărat să vedeţi Shutter Island, e genial ), am fost la evenimente culturale, am râs , am stat cu ai mei, am adulmecat ghiocei si zambile... vine primăvaraaaa ! :D În curând se anunţă: un party de ziua Cintiuţei, o seară la teatru cu Deedee şi Ana, muuult de lucru pentru şcoală, ziua mea şi a mamei...
Astăzi am luat mărţişoare pentru văcuţe şi pentru prima dată m-am simţit ok să fiu singură într-o mare de oameni...am făcut cumpărături şi ceva bun de papa. Ghiciţi cine se transformă încet încet într-o gospodină :P Noroc ca am de la cine învăţa.
Mâine trebuie să fac ceva al dracului de greu, să îmi iau rămas bun de la nişte oameni dragi, dar cum viaţa nu poate fi mereu în tonuri calde..mai trăim şi clipe neplăcute. Inima încă doare uneori, dar asta e dovada că nu a murit, e la locul ei.
Acum o sa mă întorc la treburile mele, nu înainte de vă ura o primăvară frumoasă şi suflete pline ! Io una, de abia aştept să primesc mărţisoare şi să văd veselie pe străzi. :D


Image source: http://www.hastings-crystal.co.uk/

Sunday, February 21, 2010

Wtf.

Yahoo sucks ass. Bine, nu cred că aici ţine neaparat de ei, dar ar trebui înzdrăvenită the privacy part.
Nu ştiu ce minune de site oi fi accesat ( not porn, for real. ) dar de vreo juma` de oră sunt bombardată de nişte arăboi... unii vor să mă bage în listă, alţii doar apar deodată în fereastră şi încep să înşiruie chestii hieroglifice în limba lor. Ăia mai dăjtepţi încearcă şi cu engleza, dar nu prea le iese. Şi ca să fie mai convingători îşi pun şi webu` la bătaie.
M-am deranjat ca să il intreb pe unu` de unde are id-ul şi ce vrea de la viaţa mea, dar nu mi-a dat un răspuns concludent. Se pare că îl are de pe un site ( al cărui nume nu-l ştiu, nu-l ştie şi nici nu se va afla vreodată ), însă eu nu îmi amintesc să fi făcut public aşa ceva. Nu mai am în lista de mess decât prieteni şi nu vreau mai mult.
Sunt nervoasă, neavând altceva mai bun de făcut la ora asta, decât să resping nişte oameni disperaţi, care cred că s-au lasat păcăliti şi de numele meu : dooda în arabă înseamnă vierme, pare-se.
Sper că nu o să ajung în punctul în care să îmi schimb id-ul pentru că îl am de prea multe sute de ani şi m-am ataşat de el ( Wuv ) . Are careva idee dacă există vreo setare, ceva, astfel încât să nu mai poată fi făcut public ? Like... never?! Thanks.

Friday, February 19, 2010

Monday, February 15, 2010

Gegen die Wand.

Sunt din ce în ce mai convinsă că toate lucrurile din viaţă se întâmplă cu un scop. Sau dacă nu toate, cel puţin cele mai marcante.
Am avut o zi frumoasă. Dimineaţa am petrecut-o cu ai mei, apoi mami m-a ajutat cu bagajele şi a venit la Bucureşti să-mi vază noul habitat. Ei i-au plăcut părţile practice ale apartamentului, eu m-am îndrăgostit iremediabil de tapetul de pe pereţii camerei mele. E de modă veche şi înfăţişează imagini dintr-o pădure. Întotdeauna am fost fascinată de păduri, liziere, tot ce ţine de misterul şi frumuseţile pe care le ascund în ele. Bun, deci ma relaxează gândul că locuiesc într-un peisaj forestier.
Mi-am cunoscut şi colegele de apartament, care sunt nişte fete super drăguţe şi cu care sunt convinsă că o să mă înţeleg bine. Andreea m-a cucerit cu clătite calde şi bune, motiv pentru care am chicotit apoi amândouă la un pahar de cola şi un film frumos.
Vestea cea mai bună e că nici măcar în cameră nu voi sta singură, ci cu nimeni alta decat văcuţa mea dragă, Cintia. Mâine o aştept să se întoarcă de la Paris cu braţele deschise şi cu ceva dulce, cum am promis. Urmează o perioadă grea, în ce priveşte şcoala şi lipsa de timp liber, dar e mult mai roz când împarţi totul cu un prieten.
Timpul le va regla pe toate. Va pune ordine în gânduri, sentimente, fapte. Până atunci sper să răzbim aşa cum se cade şi că o să fim mereu împreună, în formula completă, 6 vaci demente. Vă iubesc!

Sunday, February 14, 2010

Hoops and Yoyo eCards - I Love You

Nu o să arunc în voi cu inimioare roşii şi nici nu o sa mai dezbat subiectul asta, dar sper ca voi, porumbeilor din lumea întreagă, să vă iubiţi: azi, mâine şi-n vecii vecilor. Amin :)

Hoops and Yoyo eCards - I Love You

Saturday, February 06, 2010