Monday, October 09, 2006

Dunnow

De ce nu mai scriu nimic? Pentru ca nu mai stiu sa zic nimic, chiar daca as avea multe de spus, pentru ca nu pot sa imi adun gandurile, pentru ca ma simt lovita din mai multe parti, pentru ca ma simt pe zi ce trece mai dezamagita de cei din jurul meu, pentru ca e toamna si toamna sucks sa fii de unul singur si sa nu faci nimic decat sa te intrebi ce e cu viata ta, (asta in timp ce in fata ta doi indragostiti se pupa de zor).
Si nu, nu e depresie de toamna, e pur si simplu unul din momentele alea "supreme" in viata cand vezi adevarata fata a lucrurilor! Si trebuie sa te minti singur ca e totul roz, ca o sa fie bine, pana la urma nu conteaza ca ti`ai pierdut cel mai bun prieten fara sa iti dai seama si fara voia ta, nu conteaza ca esti singur, la fel de bine cum nu conteaza ca una dintre cele mai dragi persoane tie o sa se mute undeva departe.
Si atunci ce ramane de facut? Parca nici ciocolata nu te mai ajuta atat de mult, iar teancul de foi si caiete lasate deschise pentru a invata nu sunt chiar atat de ademenitoare pe cat ai spera! Si atunci oftezi, simti nevoia de ceva nou si te inscrii la un curs Kung-Fu, in care sa te bati si sa elimini toata energia negativa din tine! Si mai faci si poza, exersand zambetul fals, care chiar n`are nici un farmec, mai ales atunci cand ochii il dau de gol!

4 comments:

Anonymous said...

te`nteleg perfect gurl, stiu cum e... s te plimbi singura pe o alee goala, plina d frunze maro, fosnindu`tzi sub picioare, iar la capat s vezi o banca ocupata de doi indragostiti, and for them`s tha perfect place`n the perfect moment... in timp c u treci alone, blaming toamna pt all that exists :)) si singuratatea pt all that u can`t... :| but las`k vine iar vara and we`ll be actually like blowing stuff behind us (apropo d visu` meu) =))... but for now, c`est la vie, mignonne! C`est une grande merde :(

Anonymous said...

ha ha ha ...habar nu aveti voi ce e aia suferinta ....

Anonymous said...

deseneaza! :P


ps: nu e misto, adesea exista alte metode de exteriorizare a sentimentelor traite decat scrisul. deseneaza, fa niste poze :) -> nu uita sa le postezi

dooda said...

koma, ar fi o idee buna, in masura in care as avea cat de cat talent! :)
anonymous, suferinta se manifesta diferit de la om la om, si e de mai multe feluri!