Sunday, December 24, 2006

Craciun fericit!

E ajunul Craciunului, dar pentru prima oara in viata mea, nu simt asta. Mi se pare ca e doar una din zilele monotone si lipsite de culoare, in care stai inchis in casa pentru ca afara e prea frig ca sa misti. Si nici macar nu ninge...
Am vazut ca nu sunt singura care anul asta e melancolica si oarecum nemultumita. E ceva in neregula sau ne-am schimbat cu totii? Anul asta am renuntat si la una din cele mai mari placeri ale mele, aceea de a impodobi bradul. Daca inainte eram preocupata pana si de culoarea atei cu care leg bomboanele in pom, de data asta am lasat totul in grija tatei, care m-a privit neincrezator atunci cand i-am zis sa se ocupe el de treaba asta.
Afara peisajul e sumbru. E intunecat, e ceata, e frig de mori. As vrea sa ies afara si sa ma tavalesc in zapada, pentru a simti din nou senzatia aia de topire a zapezii pe fata si de a inghetare a ei pe haine, pe par. Pana si diseara, cand in mod normal fiecare o sa aiba parte de un cadou, bucuros ca "Mosul" n-a uitat de el, o sa ma simt la fel. Si asta pentru ca e primul Craciun in care sunt singura, chiar daca totusi in familie.
Note for self : inceteaza sa mai asculti "Last Christmas".
Macar un lucru a ramas neschimbat: nasul rosu :(

Si totusi, sa aveti parte de un Craciun cu adevarat fericit, si de liniste sufleteasca! Pentru ca aceea conteaza cel mai mult, iar cand ea lipseste, atunci te apuci sa iti scrii nemultumirile pe blog! Ho ho! ;)

4 comments:

Anonymous said...

there there pettit blonde. it`s gonna be ok, vine mosu, cadouri, alea alea. o sa`ti treaca tie si starea asta, plus ca ramai cu ideea ce mai ai de primit un cadou de la mine :P

freakadadisk said...

craciunul asta ...hmm...greu de gasit ... anu' asta nu cred k o sa fie asa ceva ....in lipsa spiritului stau cu ochii lipiti de geam asteptand fulgii de zapada care sa ma acopere in drumul meu de fiecare noapte ...care acum nu mai e atat de lung ...oricum stau cu ochii la geam ...ascult mozart ...un baiat destept ....putin cam trist si totusi ok pt vremea asta ursuza ... colindatorii ii astept cu usa inchisa pt k nu exista asa ceva in ziua de azi si mosu' ...sor'mea e fericita si nu vrea sa inteleaga ca nu exista chiar daca i-am tot zis azi ...O sa fie un craciun remarcabil ...tot "la net " uitandu-ma intr-o discutie cu pedro fiind doar una din nesfarsitele nopti de nimic si totusi de ceva ...timp pierdut ....Craciun fericit si tie !!! si Mos Craciun exista inca pt tine !!!

Anonymous said...

nu.
n-o sa mai fie niciodata ce a fost.
ne-a mai ramas doar optimismul. iuluzia zilelor bune.
smile plz!

dooda said...

freaka, chiar daca sunt kido inca, mi-am pierdut mosul anu` trecut. stii bine ce Craciun trist a fost si cel de anul trecut, si din ce motive. acum e mult mai dureros cand ti se intampla tie toate astea. pup-o pe laura si las-o sa creada in mos, eu asa am invatat-o! nu-i lua si bucuria asta!