Friday, July 10, 2009

D`ale mele

          In seara asta am mancat kebab din ala de origine. Mereu am crezut ca un kebab e o saorma in chifla, dar se pare ca m-am inselat. E un alt amestec, un alt fel de carne, bla bla. Mie nu mi-a placut deloc, dar pisoiul s-a aratat incantat, asa ca nu imi pare prea rau ca am dat 30 lei pe ele.

          Ma simt din ce in ce mai obosita, chiar daca dorm si mananc ca lumea. " Am o stare " ca sa o citez pe Brebenel. Ea isi alunga starile prin cure intensive de shopping ( mama ce sandale frumoase avea azi :X ). Eu nu-mi permit deocamdata pentru ca strang de zor mai ceva ca o furnica in extaz, poate poate o sa am parte de cateva zile minunate undeva, depaaarte :)

         Si inca ceva de care sunt foarte incantata: mi-am luat casa noua, am decorat-o cap-coada, si am cam ramas insarcinata. O sa nasc la un spital de renume dar pana atunci, pisoiul ma va invata sa pescuiesc in iazul din spatele casei. Cu putin noroc, o sa iasa gemeni. Care sper ca vor fi family-oriented. Si great kissers, asa ca mine :))

Pacat ca asta se intampla doar in Sims 3 ...

3 comments:

Shaorma Mentol said...

shaorma tot in Sims ai mancat-o?:))))) I hate most of the turkish cuisine:P

DeeDee said...

30 roni un kebab? wooow. cred ca era cat china. si la banii aia bine ca i-a placut macar lui :D

imi pare foarte rau ca n-am putut veni, dar mai am multe treburi de rezolvat prin familie. am visat aseara (printre altele) ca mersesem multi/multe la ceainarie si eram toti in mov imbracati. (si dup-aia am visat doi indieni ciudati care se uitau pe video la un negru cantand. si multe pisici ^-^)

si eu mi-am pus un sims mai vechi si ma tot chinui sa ma dau la vecinu' ala care seamana cu beckham si sa ajung vedeta de cinema ...da' povestim noi pe viu. oricum, ai grija sa nu te prinda 7-8 ore jucandu-te. eu stiu pe cineva...

dooda said...

nu :))) era bine daca o mancam in sims.. :( si azi dimineata m-am trezit si cu o pata dubioasa pe barbie. credeam ca e de la kebab, dar era doar de la somnul meu agitat.
deedee, ieri nu a fost decat brebenel, mi-a facut asa o surpriza. tot n-ai scapat saptamana viitoare.. poate vii chiar miercuri sau joi, ca o sa avem concert :D va dau detalii cand punem totu` la punct.
ah, iar inainte de net, eram sims addicted, nici nu mai ieseam din casa :)) noroc ca acum nu am timp