Friday, July 24, 2009

Despre dobitoci.

   Eu inteleg ca e vara si ca hormonii o iau razna, indiferent de varsta, dar parca niciodata nu am patit belele ca vara asta. Initial m-am gandit ca e de vina zona ( ye ye, PTM ), pe urma mi-am dat seama ca barbatii sunt la fel de mitocani in orice parte a Bucurestiului. 

  Un prieten imi spunea ca de vina ar fi femeile, care se imbraca voit provocator, incitand masculul la ganduri perverse. Acum depinde de ce limita are fiecare purtator de cojones. Inteleg sa se reactioneze la pantalonii aia scurti " cu bucile decupate ", la tate revarsate peste tricouri, dar la o femeie in rochie, in tricou si pantaloni, intr-o tinuta obisnuita de vara, este inadmisibil sa se reactioneze cu horcaieli si urale mai ceva ca pe stadioane.

 Pe bune, e nebunie generala. Si devin din ce in ce mai agresivi. Inainte se limitau doar la a da din gura, acum au inceput sa pipaie tot ce prind. Chiar  in fata mea o tipa a fost stransa, imbrancita, pana i-au cazut sacosele pe jos. Niste dobitoci. Cand am vrut sa o ajut, am primit si eu o tratatie similara. Nu ai ce sa le faci, mai ales daca sunt niste matahale en vogue.

 Din nefericire, nu imi mai gasesc spray-ul paralizant. Dar o sa imi cumpar cu siguranta altul. Si voi, fetelor, ar trebui neaparat sa tineti unul in poseta. Si nu o luati la modul " mie nu mi se poate intampla, eu nu caut beleaua. " De regula, beleaua te cauta pe tine.

Aveti grija! V-am pupat!

 P.S ( offtopic ): Love u, Cootie! Si multumesc pentru azi! :)

3 comments:

cutie said...

luv u 2 amuore!! :*:*
Lasa sugar ca in pantelimon e cat de cat ok..du'te n salajan sa vezi daca mai scapi!! :)) :|

cory said...

si eu ma mai trezesc cu cate o mana pe fund asa fix in mijlocul strazii, in mijlocul zilei si chiar in zone centrale ale bucurestiului, asa ca nu ma mai mira nimic.

creola ola* e vecina cu dooda:> said...

aolica..pana acum n`am avut de`a face cu tipi d`astia in ptm...fereasca`ma dumnezeu de asa cv:|..raman socata:))....nu e rea ideea cu spray`ul paralizat..poate cand te vei intoarce din excursie;;) vom merge impreuna sa ne procuram cate una bucata ca peste dobitoci dai oriunde..:*..vecina din ptm:>