Tuesday, July 28, 2009

Mi s-a ghicit.

De dimineata, in drumul meu zilnic catre gura de metrou, am dat de o tanti tigancusa foarte simpatica. Tinerica, oachesa, tipul focosei clasice din povestile de iubire gitane. Avea in brate un pui de om super mic si dulce de care m-am indragostit imediat, si se tinea dupa mine ca sa imi ghiceasca in palma. M-am scotocit in buzunare, i-am dat neshte bani, motiv pentru care ea a insistat bucuroasa, sa imi ghiceasca.

Cum nu cred in balarii din astea, i-am spus ca nu vreau si am luat-o din nou la drum. Dar ea m-a prins din urma si mi-a luat palma in a ei. " Te rog, domnisoara, ai sufletul mare si vreau io neaparat sa iti ghicesc ". Curiozitatea m-a doborat si am lasat-o.

Tigancusa: " Tu esti fata frumoasa, dar cam artagoasa... Ai un suflet mare si asta te va ajuta mult in viata, dar esti si un pic pe interes. Nu mult, dar ai samanta in tine. Un baiat brunet cu ochii caprui te iubeste cu foc si o sa faci cu el 3 copii: 2 fete si un baiat. Nu ai multi dusmani, dar sunt doua dame care te urasc, ca barbatii lor te vor pe tine, ai grija fetita mea sa nu iti faca farmece ... "
Cam atat, pentru ca ma grabeam si oricum nu cred o boaba :)) . Sa vedem:

- artagoasa sunt atunci cand imi e somn. Daca nu ma lasi sa dorm, ma trezesti aiurea, ai pus-o cu mine. Sunt cel mai furios Grinch. Ma exprim prin mormaieli suparate.
- sufletul il am mare, dar de cele mai multe ori trec asta la pierderi. Pentru ca uneori doare atat de rau .. orice...;
- p-asta cu interesu` nu prea a nimerit-o, dar cine stie cum ma voi transforma in timp, dupa nevoi :P ;
- copii imi doream de fapt doi, dar nu ma deranjeaza sa fac si eu o " formula " ca in familia mea: adica 2 fete si un baiat. Chiar ar fi frumos.
- la dame nu ma bag, nu stiu, nu cunosc ..

Totusi, viitorul suna bine ..

3 comments:

Unknown said...

si eu am trecut printr-o intamplare asemanatoare cand eram in anul 1. Cum nu cred in povestile lor (pana la urma nimeni nu poate sa-ti spuna cu exactitate ce se va intampla maine..ca sa nu mai vb de muult timp in viitor) nu am dat importanta situatiei.
Citind ce ti-a spus tigancusa stau si ma gandesc daca nu e textul lor universal..sau cel putin daca au cateva texte adaptate la diverse caractere. Spun asta pentru ca si mie imi mentionase baiatul brunet si 3 copii
anyway "Carpe Diem!" e muuuuuult mai captivant decat ghicitul ;)

DeeDee said...

la fete nici eu nu stiu, dar la copii chiar iti doresc cat mai multi :D si sa ai si cu ce si cu cine sa-i cresti ;)

dooda said...

@ Ina: da, " viata e frumos si merita trait " .. si daca totusi nu sunt doar texte de-ale lor, inseamna ca exista undeva candva, un mascul fertil foarte fertil :))
@ DeeDee : multumesc, didiutz. I`ll do my best. :D