Wednesday, October 21, 2009

" Tous unis dans le pouvoir des chats "

O zi minunata din 2 motive: una ca a fost ziua Gretutzului, care a implinit frumoasa varsta de 22 de ani ( nu stiu de ce, dar mi se pare ca 22 suna mult mai promitator decat 21 ), si doi pentru ca am profitat de ocazie si ne-am reunit, cele 4 vacute nostalgice la o ceasca de espresso , barfe si chicotit.

Ca de fiecare data cand simt ca sfarsitul e aproape ( the end of an era, as in last year.. we really believe in a graduation ) devin foarte sentimentala si incerc sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de cei dragi. Oricat de trista si fara de chef as fi, cand sunt alaturi de super stiteritzele mele, sunt fericita. Am sentimentul ala de caldura, cu iz de acasa. Yup, just like that, warm and cozy.

Chiar daca facultatea ne-a inselat asteptarile, Nenea de Sus a fost foarte generos pentru ca a facut ca drumurile sa ni se intalneasca. Am crescut impreuna in astia 3 ani, mai ceva ca Harap Alb intr-un an.

Ne-am schimbat, ne-am maturizat, am trecut impreuna prin distractii, betii, suferinte din amor, examene criminale, barfe si venin, dar am reusit. Impreuna, ca asa ne sade bine. Asa ca dragele mele, sper din toata inima ca visul sa ni se implineasca si sa luam Parisul la picior, la fel cum am facut si cu Bucurestiul..
Mai e PUTIN. Va iubesc MULT!" Beaucoup de mes amis sont venus des nuages...Avec soleil et pluie comme simples bagages...Ils ont fait la saison des amitiés sincères...La plus belle saison des quatre de la Terre... "

1 comment:

tya said...

Lorsqu'il pleuvait,c'est vous qui m'avez apporte le soleil.Lorsqu'il faisait de la neige,c'est vous qui m'avez offert un abri et lorsqu'il y avait Velicu c'est vous qui m'avez donne les raisons de frequenter la fac...L'avenir...c'est a vous,mes cheres!Je vous aime bien et je ne vous quitterai jamais!Ni pour Paris,ni pour aucun Francais ou voire meme pour toute la France!