Sunday, March 13, 2011

D-ale noastre

Happy happity hap !!! Doar a venit primăvara! Cum nu puteam rata o zi atât de frumoasă am ieșit cu Lully în parc. Mi-am învins fobiile clovnofone și ne-am făcut veacul în Parcul Circului. Îmi era atât de dor să văd copiii pe role sau jucându-se badmington, câinii alergând de nebuni , cuplurile pupăcioase și bătrânii la șah.

Inițial am vrut să ieșim cu rolele, dar curățenia generală din timpul zilei ne amorțise simțurile și trupușoarele nu tocmai de gazelă așa că am preferat o plimbare prelungită. Am și agățat desigur: mie mi-a cerut numărul de telefon un puști de 13 ani iar Lully s-a drăgălit cu un bebe adorabil.

Ajunse acasă , ne-am decis să încercăm renumita masca naturistă pentru față: mălai cu albuș de ou. ( de efect, aplicată de 2-3 ori pe săptămână ). Pentru Lully a fost prima oară, am râs de am întrecut în decibeli pe vecina mea cu talent în a vocaliza. A fost un adevărat chin să stăm cu mâzgăleala aia 20 de min pe față, pentru că ne bușea constant râsul și deja ne simțeam chipurile paralizate. Și tocmai când credeam că o să ieșim victorioase din experiența asta, la radio a început să cânte " Eric Clapton - Wonderful tonight ". Simțindu-ne cu musca pe căciulă am stricat prin râs bunătate de mască și am fugit repede la baie să ne scuturam mălaiul :))

Se anunță vremuri plăcute, chicoteli la greu și clipe incendiare. Căldurică, bine ai venit!
Să aveți o primăvară minunată!!!Șezând
Lulu și bebe

3 comments:

roxi said...

misto duminica girlie! :P...noi am intampinat venirea primaverii..guess...in mall la o groaza! :))pup si o primavara frumoasa si tie!

Gabitza said...

tzacanila micaaa mi-i dor de tiiine

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!