Monday, June 09, 2008

Cugetarea zilei.

Rasfoiam aseara revista Tabu, intr-un sictir specific datorat sesiunii, si pe langa faptul ca am gasit un articol scris de Zully Mustafa, care m-a incantat, am dat peste o chestie care suna cam asa:" daca se presupune ca inelul de logodna leaga un cuplu pe viata, atunci de ce il poarta DOAR femeile? "

Huh?

6 comments:

Anonymous said...

femeilor le place sa poarte prostii pe deget,ah...si manelistilor:))

DeeDee said...

tatal meu nu poarta nici verigheta... se crede cul si sa nu-si strice sansele =))

dooda said...

mare greseala face. trebuie sa il inveti ca barbatii cu verigheta par hard to get si devin mai interesanti! :)

dooda said...

valabil si pt tine, misoginule :P

koma said...

nu mi`a placut niciodata zully. dar fara sa aiba legatura, chestia cu purtatul feminin de inel de logodna suck big time.

adica, pe scurt, daca mai e cazul: nu are implicit, orice inel de logodna un "el" incrustat in sufletul lui stralucitor?

poti sa privesti un inel de logodna fara la o tanara delicioasa fara sa-ti pui intrebarea cine o fi "cel" care e parte in acest legamant?

dooda said...

sincer vorbind, cred ca pe nicio fata nu o deranjeaza ca poarta inel de logodna. dimpotriva. e, cum ai spus tu, koma, mandria si bucuria aia de avea pe cineva alaturi.
iar daca asta e cu atat mai incitant pentru sexul opus, nu e decat un motiv de ranjit in plus. plus ca daca barbatii nu poarta, ne scoatem mai eften dom`le :P