Wednesday, August 27, 2008

D-ale dudii.

Azi astrele mi-au suras. Adica m-au lasat sa imi desfasor activitatea de duda, facand numai dude, evident. Totul a inceput azi noapte, cand, tacuta ca un soarece, am incercat sa intru tiptil in casa, fara sa ii trezesc pe ai mei. Noroc cu Happy a mea, care a inceput sa latre cu o voce ragusita de pitbull, de cred ca a trezit juma` de bloc, nu doar pe ai mei.

In disperarea mea de a o potoli, am inchis usa in viteza. Doar ca azi dimineata am aflat ca am uitat sa o incui. Ow well, bine macar ca stau intr-o zona safe, am vecini normali si o usa impunatoare.

M-am trezit destul de buimaca, cu un telefon de la grasa mea, care a venit apoi la mine sa mai blagoslovim niste germana. Nu de alta, dar vacanta fu lunga, distractia mare, germana grea, iar acum de abia mai rupem cate un cuvant din a treia limba muma :P Dupa o sesiune de chicotit, citit si aduceri aminte ( ca doar nu tocisem degeaba in sesiune ), ne-a palit foamea asa ca ne-am postat zambaretze in fata frigiderului.

Am ochit de la distanta oala cu ciorba. Nu mai halisem impreuna niste ciorbica de la sfarsitul anului scolar, asa ca ar fi fost perfect sa mancam acum ... asta daca nu scapam eu oala din mana si nu improscam gresia si peretii cu de-ale gurii. Mi-am luat mopul, matura si farasul in primire si m-am apucat de curatenie, acompaniata de grasa mea.

Cand m-am dus sa schimb apa din galeata cu una curata, m-am gandit sa adaug si niste solutie din aia de curatat gresia, pentru a inlatura mirosul de ciorba si pentru ca asa e normal, sa speli gresia cu d-aia. Am gasit o sticla ce indica solutie de curatat, am turnat in nestire, pana m-a lovit un miros tare dubios. Era solutie de gandaci.

Dupa ce am reusit sa curat in sfarsit si sa nu dau nimic de banuit, ne-am pus la masa. Gretutz a optat de data asta pentru niste ardei umpluti, eu pentru o conserva de pate. Cand am defacut conserva, mi-am taiat degetul. Yay !

Si uite asa, am tinut-o toata ziua numai in tampenii. Mi-e teama pentru ca inca nu s-a terminat ziua. Cand voi iesi afara, voi sta cu mainile la spate si cu privirea-n jos. Nu care cumva sa se iste iar belea. Uof !

5 comments:

Anonymous said...

aoleu duda,ai avut o zi plina:))) nici eu nu reusesc atatea intr-o zi:))

dooda said...

pai daca esti descurcaret, inseamna ca nu ai probleme din astea. :)

Anonymous said...

ia liniste acolo in spate!!!:))

Anonymous said...

doamnneeeeee...e o scumpa si jumatate happyutza..dar pana cand o lasi sg:|...dc ai lasat`o singura...tot cartieu` stie ca lipseste dooda d`acasa..:)) bad remembers..(revelion) :P

dooda said...

hai ca stiu ca o iubesti! :D