Friday, August 29, 2008

Flacaaari... !!

Sunt inconjurata de piromani. Sau doar de copii prosti. Nu stiu ce se intampla, dar in ultimele zile am vazut mereu cate ceva in flacari, de la un smoc de iarba la nu`sh ce plastic, sau la ditamai tomberonul. Si toate noaptea.

Acum doua seri ma plimbam cu pisoiul si am vazut niste plastic care ardea langa niste boscheti uscati. Se facuse deja destul de maricel focul si promitea la mai mult, asa ca mi-am sacrificat sticla de suc si l-am stins.

Azi noapte, in jur de doua, tocmai cand ma pregateam de somn, un miros inecacios de fum a intrat in casa ( asta dupa ce auzisem chicotit de copii si sunet de petarde de afara ). Pisoiul s-a uitat pe geam si a vazut ca doua dintre tomberoanele din spatele blocului au luat foc. Nimeni nu s-a sesizat sa faca ceva, dar era totusi destul de tarziu si lumea dormea. I-am zis sa sunam la pompieri pentru ca focul risca sa ia amploare, si deja flacarile ieseau amenintator din pubele. Mi-a zis ca e un lucru prea mic pentru a chema pompierii, plus ca masina lor nici nu ar fi incaput pe stradutele stramte si laturalnice de acolo.

Asa ca si-a luat in serios rolul de " man saviour " si a iesit afara cu o galeata de apa. Dupa 5 galeti mari de apa, a potolit. Noroc ca sta la parter si i-a fost mai usor cu transportatul de apa. Eu si Rey ( his puppy ) l-am asteptat cuminti in casa.

Cand a intrat, mirosea tot a fum si zambea. Pe mine m-ar fi obosit treaba asta, dar el era vesel. I have a great boy. :)

6 comments:

Anonymous said...

nu exista plictiseala pe acolo se pare,nu?a fost o zi mai fierbinte dekt de obicei:))

dooda said...

o noapte :)

Anonymous said...

da...bine...e q dublu inteles noapte fierbinte...asa k mai lasa-ma madam multemedia:P:))

Anonymous said...

cata pompiru`...ai bucurii la pompieri?:)):P

dooda said...

nu nu.. aia ti`i las tie :-"

Anonymous said...

pisoiu e chiar pisoi, nu? adica nu-i zici asa iubitului,nu? Plimbi pisoiu pe afara? :D nice :))))