Sunday, August 03, 2008

Meanwhile ...

Cel mai dulce vitelus. Bou in devenire :))

Wuvable.

Zilele astea la tara m-am bucurat de specimenul asta pitic. Are o saptamana de zile si e cea mai blanda fiinta posibila. Din fericire nu am asistat la " nastere ", imi amintesc doar vocea bunicului meu care tipa la 4 dimineata " Veniti, a fatat vaca! ".

M-am inteles din priviri cu vara-mea, ca ar fi mai bine sa il vedem a doua zi, din doua motive: in primul rand pentru ca eram rupte de somn, dupa o noapte intreaga de chicotit si barfit sub cearsaf, si in al doilea rand pentru ca a doua zi ar fi aratat in mod sigur mult mai estetic.

In rest, a fost ziua lu` Gabitzu` mic, care a implinit 13 ani, nu 14 cum credeam. Desi era suparata fleasca din cauza ca nu ii placea noua sa tunsoare, am inveselit-o repede. ( God, ce as fi vrut sa o bag in geanta si sa o aduc acasa cu mine ).

Am trait si o mica sperietura din cauza inundatiilor din Moldova. Siretul are legatura cu raul din satul meu, asa ca in scurt timp apele au inceput sa isi iasa din matca. Indiguirile si ajutoarele au fost binevenite, asa ca nu a avut loc nimic grav, ca in celelalte sate.

Ajunsa acasa, ma uit aproape toata ziua la " Friends " cu pisoiul si lenevim in nestire. Caldura e enervanta, iar viata la oras nu-mi place deloc vara. As prefera sa fiu oriunde altundeva decat aici. Dar oricum mai e putin si plec din nou, asa ca o sa incetez sa ma vait.

Vacanta frumoasa in continuare!

2 comments:

DeeDee said...

Aww ce scump e! Acum ~3 zile mi-a fatat si mie pisica. 5. In prima zi unu'n magazie, in a doua zi, trei in cuib si in a treia zi, am mai gasit unu' ^-^
Sa-ti traiasca :X

dooda said...

saru`mana, deedee.. sa iti traiasca si tie puii! :X