Tuesday, February 03, 2009

AMR 1 zi.


A mai ramas o zi. O zi si un ultim examen. Cele doua de azi mi-au pus capac. Ma simt sfarsita si nu mai sunt buna de nimic ( dar mai am de pregatit niste fise terminologice pentru examenul de maine... noaptea de abia incepe ). Nu vreau decat sa dorm mult. Sa imi pun telefonul pe silentios, sa ma deconectez de restul lumii pe o perioada nedeterminata. ( eu ma satur greu de somn ).

Asa ca asta am sa fac zilele urmatoare. Maine seara ne ducem sa ne sarbatorim incheierea sesiunii in Avast. De data asta o sa fim mai multi, si l-am convins pe Ciocanel sa cante si niste gypsy. Daca-l mai tine, spre dimineata :)

Joi dimineata plec la bunici, in Vrancea. O sa dorm langa soba, cu vreo pisica aciuata langa mine si o sa mananc turte pe plita de la bunica. O sa ma regasesc cu vechi prieteni, dar mai ales cu vara-mea si o sa mergem in discoteca. ( si da, de atata bucurie cred ca voi dansa si pe manele )

Duminica ma intorc, atunci ne recitim. Pana atunci va pupa dulce duda si aveti grija de voi! * hug hug *

6 comments:

Anonymous said...

:D cuba libre?

dooda said...

as usual. pana la urma ce`o fi, doar sa se termine odata :(

dooda said...

sesiunea, nu ze party :D

Dina said...

Come on, Dooda, you can do it \:D/ *cheerleading*

Anonymous said...

u pleca fara mine...na na na...tocmai knd imi gasisem jumatatea p`acolo...pffai..ce poti sa`mi faci u mie...na na na:P :))

Anonymous said...

nu*..viteza bate`o vina :))