Thursday, February 19, 2009

Prietenie.



Cutie and Dooda. Avast Club, last night :D

Prieteniile vin si pleaca. De asta m-am convins demult. Am tendinta sa pun pe primul plan prieteniile, uneori chiar inaintea relatiilor de iubire ( care ar trebui sa aiba la baza o prietenie, altfel nu concep ).
Pun suflet si daca apuc sa indragesc omul, sunt in stare sa ii aduc lumea la picioare. Tot timpul am fost inconjurata de multa lume, prieteni, care m-au facut fericita in anumite perioade. Chiar daca in suflet au ramas goluri si rani nevindecate, indiferenta si instrainare, in sinea mea nu voi uita niciodata ca pe vremuri a fost ceva frumos intre noi. Ma refer aici strict la fete. Prieteniile fata-baiat sunt cu totul alta poveste.
Am fost tradata, am tradat, din copilarisme, din tampenii, dar niciodata nu au fost spuse cuvinte nepotrivite, iar amintirile placute si respectul raman la rang superior. Te doare cand pierzi pe cineva drag, cand simti ca se instraineaza si nu mai exista pentru tine, ca tot ce investesti dispare peste noapte, ca si cum nici nu ar fi fost. Printr-o chestie de genul am trecut recent si am suferit mult. Acum ma simt mult mai bine, motiv pentru care privesc in continuare cu incredere in prietenie. Nu voi ajunge niciodata sa o blamez, chiar daca ar fi sa imi iau toata viata numai tepe.
Acum ma bucur mai mult ca oricand ca simt ca am langa mine oameni care ma iubesc si pe care ii iubesc. Un astfel de om este si cutiuta mea, pe care o ador. Cand suntem amandoua, totul merge mai usor, e loc de distractie oricat de deprimant ar fi in jurul nostru. We like to party, to dance, to laugh, to love, to fuck ( asta pentru tine am pus-o, urato ), to drink, to be together!
Luv ya!

9 comments:

dooda said...

OMG!! esti ca raia :)))
incercam sa fiu profunda >:P :(

Anonymous said...

si eu sunt profund

dooda said...

chestia asta se poate intoarce impotriva ta, ai grija!

Anonymous said...

M-ai intristat cu postul tau. am cunoscut-o pe cutia ta.. mai demult..

dooda said...

lucrul pierdut al cuiva, e regasit si slefuit de altcineva. sper ca si lucrurile mele pierdute sa aiba aceeasi soarta, sa fie valorificate de altcineva. :)

cutie said...

te iubesc sugareaua mea :X

Anonymous said...

cand vine vorba de fete:))

DeeDee said...

yeee :D traiasca prietenia intre fetele misto ;;)

Anonymous said...

Cute ^_^ happy friendship