Monday, March 23, 2009

21.


Totul a inceput inca de martea asta. Am primit mesaj de la o fosta colega de liceu, care imi ura de bine, la multi ani-uri, sanatate. Pe urma in fiecare zi a saptamanii mai primeam cate un mesaj. Nu conteaza ca a fost incurcata data, important e ca lumea s-a gandit. Dar ca sa fie si mai clara situatia, ziua mea este astazi, 23 martie.
Sambata am fost la sora mea. Acolo erau si bro cu Rox, si bebe si am fost suprinsa cand am vazut ca suri s-a intrecut pe sine si a pregatit un tiramisu delicios. A fost ca o avanpremiera pentru ce va urma in weekend cand ne vom strange tot familionu` sa sarbatorim. Atat pe mine cat si pe mami.
Am fost cam trista pentru ca mi-as fi dorit sa fiu alaturi de toti cei dragi. Dar m-am binedispus pentru ca dinainte de 12 noaptea, telefonul a inceput sa sune, sa inregistreze mesaje, bara de mess s-a inrosit de tot. Cand ziceam ca vreau sa fiu speciala, nu m-am gandit o secunda ca ma voi simti vreodata asa. Atat de speciala. Si datorita voua, pentru ca se pare ca nu va iubesc degeaba.
Chiar daca ziua mea de abia incepe, si de abia astept sa ma duc maine la scoala :D vreau sa va multumesc de pe acum tuturor, ati fost la inaltime cu totii. Va iubesc de nu mai pot.
Einundzwanzig. Yay ^____^

8 comments:

Anonymous said...

Nu trebuie sa iti doresti sa fii speciala,pentru ca esti speciala in fiecare clipa! La multi ani cu sanatate si sa fii iubita de cine vrei tu:)

Anonymous said...

la multi ani,frumoaso!multe impliniri!

Anonymous said...

nenea hardtension

Anonymous said...

La multi ani :)

Anonymous said...

La multi ani, pisico !!!! Pup fata

Anonymous said...

Azi e 23, La Muuuuuuuuuuulti Aniiiii! :)

DeeDee said...

Chiar ma intrebam: wtf, did i miss it? :))
La multi ani, Dooda si sa ai parte de tot ce-ti doresti tu :X
Da'las'ca-ti urez si la scoala.

(imi pare rau ca n-am putut veni vineri la nimic)

Anonymous said...

ah, ce rau imi pare ca am ratat sa iti urez la multi ani la timp. LA MULTI ANI! sa ramai mereu la fel de frumoasa !