Thursday, March 05, 2009

Review.


Amenintandu-mi cutiutza, cu iubire vesnica :D Ciocanel o privea " parinteste ".


Inca o noapte Avast, inca o noapte alba. A devenit deja un obicei pentru mine si Cutie sa ne petrecem serile de miercuri acolo. Ne simtim deja ca acasa, in atmosfera aia super tare: muzica ok, oameni ok. Miercuri e seara de rockareala, dar in fiecare zi a saptamanii se pregateste altceva: luni, de exemplu, e seara folk. Avec Banderas, care canta tare dragut.

Azi am fost adormita, a trebuit sa ma trezesc special ca sa ma duc la Universitate, sa las o adeverinta la secretariat. Cand am ajuns, o coada destul de mare, exact ceea ce iubesc eu cel mai mult. Sa astept, in multime. La un moment dat a iesit un nenea prof simpatic, care m-a cules din gramada, si mi-a spus sa intru. Toti ceilalti se uitau indignati, drept pentru care el a raspuns: Imi pare rau, e pila mea.

Tin sa mentionez ca nu stiu despre nenea decat ca e seful catedrei de spaniola. M-am uitat intrebatoare in ochii lui: dude, wtf? iar el mi-a zambit si m-a tras de mana inauntru. De acum incolo, il pun pe lista ingerilor mei pazitori.

Dupa, am dat o fuga pana la cofetarie, m-am rasfatat cu o prajitura, si am mers plin ploaie pana la metrou. Apoi am dormit ca vaca tot restul zilei :D Ta`daaam. Se anunta o seara la fel de adormita, cu o portie de Friends si inca una de prajitura.
Va pupa duda!

1 comment:

cutie said...

haoleu ca na iubim fah! sa moara dushmaanii de nu!
:X