Monday, March 30, 2009

Rollin`, zic.

Io am multi pitici. Si ocazional piticii ies la lumina si se revolta, indemnandu-ma sa mai fac cate o tampenie, sa mi se mai puna pata pe cate ceva. Piticul pe care il credeam adormit pe veci, a prins viata saptamana trecuta. Asa ca de atunci am inceput sa dau raite prin magazine ca sa imi cumpar role.
Norocul a fost de partea mea pentru ca beneficiez de niste extra-banutzi ( de abia a trecut ziua mea ), iar astazi mi-am achizitionat rolele visurilor mele. Negre cu portcaliu, cu siret si siliconate. :D
Dooda pe role, o adevarata aventura. Prima oara am cochetat cu ele pe la 8 ani, dar nu erau ale mele, ci ale unui prieten. Lasand la o parte ca erau cu vreo 3 numere mai mari decat labutza mea de copil amarat, eu eram fericita chiar si asa. Cu adaos de fund plin de vanatai si genunchi zdreliti.
La 9 ani eram pregatita spiritual sa am propria pereche. Roz, evident. Inca nu aparusera cele cu roti de silicon sau ceva mai ca lumea, asa ca patinam cu chiu cu vai in plasticul ala. Dar era distractiv.
M-am plictisit repede de ele asa ca i le-am dat unei prietene. Doi ani mai tarziu, plangeam ca vreau altele. Eram atat de disperata incat am cumparat de la cineva prima pereche disponibila chiar daca erau nr 40 si aratam ca Tweety`n ele. Jena si plictiseala au intervenit rapid asa ca le-am abandonat si pe ele.
Am mai avut tentative de plimbarit cu role de-ale fetelor, dar nu mi se mai pusese demult pata ca acum. So, wish me luck n stuff, i`m out in ze streets.
Acum ma scoate Cintiutz in Herastrau sa sarbatorim. Saraca, nu stie ce o asteapta :)) V-am pupat!

5 comments:

DeeDee said...

Sper ca te tine bine Cinteza, sa nu vii pe fragmente la cursuri :)
Multa bafta >:D<

PS: Si eu am doua pitice pe creier si se cearta intre ele permanent XD

dooda said...

M-a tinut bine saraca.. vreo 5-10 min a alergat mai mult decat mine pentru ca ma tinea de brat iar rolele mele isi luau avant, nu gluma :))
Pe urma am lasat-o sa stea linisita si m-am lafait aaaaall byyy myyyyself...
auzi tanti, tu nu ai role/skate/bicicleta/chef de jogging? sa iti lucrezi fundul pretios alaturi de noi?
piticele tale sunt interesate cumva de vreun pitic de al meu? :D

DeeDee said...

e un-am nici macar trotineta, ca m-au considerat ai mei prea handi belle sa ma pot tine in echilibru.
singurele sporturi pe care le fac sunt: mersu'pe jos doua statii si urcatul a 2, respectiv 8 etaje.
da' poate alerg dupa tine prin parc si mai fac muschi la fundul celulitic :D

dooda said...

perfect. zici cum si cand ai timp si alergam :) :* handi belle =))

DeeDee said...

a, si piticele mele sunt interesate asa:una de viorelu'meu, iar cealalta de sefu', de cucu, de ciocanel, de phillip, de toti iubitii imaginari, de tine si de viitoarele doua neveste :D