Sunday, March 15, 2009

Slumdog.

Sunt emo chizda din nou. Dupa o indopare serioasa cu pastile , ceaiuri si alte minuni menite sa ma scape de receala, m-am decis sa ma uit la un film. Citind blogu` lu` Bendeac am vazut ca se duce la " Slumdog Millionaire " si mi-am amintit ca il am si eu demult downloadat dar ca nu am avut timp sa ma uit.

Am rezistat eroic 2 ore juma` sau cate a avut, am plans constant si am stat in suspans. Nici acum nu ma pot opri din oftat si suspinat, desi au trecut vreo 15 minute de cand s-a terminat.

Un rol important l-a avut tipul, actorul principal. Mi-e lene sa ii caut numele, dar ideea e ca e incredible wuvable and cute. Si da, recunosc mi-a placut foarte mult filmul pentru ca pe langa toate aspectele de cacat ale vietii , a scos in evidenta faptul ca dragostea e cea ma importanta. :)

Daca nu l-ati vazut, vi-l recomand din toata inima mea albastra si ranita.
Pana atunci, eu mai dau de vreo 1893787346763545 sa vad finalul! Sniff.


P.S : " D: It is written. " ...

5 comments:

Anonymous said...

Si eu l`am vazut am suspinat si eu... cat de cat, chiar mi`a placut filmul si da, a castigat si oscar... a fost minunat :D. Cand venim prin bucuresti mergem la un film ! :D

dooda said...

mergem :D
dar sa nu fie siroposenie din asta, ca plang de rup :))

Anonymous said...

eu am plans in hohote cand am vazut filmul:( trist,realitatea e atat de cruda,viata e asa de naspa,oamenii sunt atat de rai:-<

dooda said...

ha ha. mosule, ce emo esti! >:P

Anonymous said...

Mi-a placut si mie! :)