Wednesday, April 22, 2009

AcaSa.


Ma simt atat de linistita. Dupa cateva zile furtunoase ( deh, ma mai apuca si pe mine bazdacii din cand in cand ) acum plutesc pe norisorul roz pe care il mai frecventez din cand in cand. Un prieten m-a luat dur: " aoleu, da` ce-i cu tine de esti asa fericita? " .. Umm.. nu sunt neaparat fericita, sunt normala, sunt eu cea de obicei. Am avut nevoie de un peeling moral si sufletesc, iar acum sunt ca noua.

Sarbatorile le-am petrecut ca de obicei alaturi de familion. Sunt de vreo saptamana si ceva acasa si o sa mai raman un pic, motiv pentru care deja incep sa am senzatia ca sunt in vacanta de vara iar creierasul meu s-a relaxat de tot.
Am retrait franturi din copilarie pentru ca m-am revazut cu o veche prietena ( Paulush, vecina de la 4 ). Am depanat amintiri, ne-am zbenguit, ne-am plimbat cu rolele un pic cam prea mult ( eu am vanatai pe glezne, ea si-a luxat una ). Mai lipsea sa o ciufulesc putin ca sa fie exact ca odinioara :)

In rest am stat destul de mult cu Sara, iar acum dupa ce a plecat, am ramas cu Happy si Bobby, pe care incerc sa ii rasfat cat pot de mult. In consecinta, Happy e nedezlipita de mine si plange fara oprire daca ma misc de langa ea iar Bobby imi topaie fie pe taste, fie in farfurie, depinde unde ma aflu.
Mi-e dor de Cutie, chiar daca am fost ieri in parc amandoua.
Cam atat. Si sum` pics: yes, i`m alive.

Rollin` .. ( cand inca ma temeam sa merg singura )

Cutie and me.

Surrounded by doggiez. Tasha ( big one ) and Happy.

Sara, our sweet babygirl.

4 comments:

Name said...

peeling and rolling dooda=))

Samir said...

You are such a great girl!

hardtension said...

fresh,dupa o vaknta frumoasa

cutie said...

si mie mi'i duor de tine...macar sapt ta a fost linistitoare ;))
:*:*:*:*:*