Thursday, April 09, 2009

Oda cafelei.

Intotdeauna m-am intrebat de ce lumea e atat de innebunita dupa cafea. Nu e un element vital, dar parca e ca o regula fixa: fumator sau nu, bautor sau nu, fata sau baiat, inca din timpul liceului trebuie sa te apuci sa bei cafea. " Hai sa chiulim! Mergem la o cafea? " " Esti frumoasa, te scot la o cafea? "
Pana si faza cu bautul cafelei dimineata pentru a-ti incepe ziua in forta, o consideram mai degraba un efect placebo. " Daca nu beau cafeaua dimineata, nu sunt bun de nimic. Plus ca ma doare si capul ". " Tigara nu merge fara cafea. ( si viceversa ).
Nu-mi placea gustul, decat mirosul. La liceu cand chiuleam in masa nu beam cafea ci ciocolata calda sau suc. Sau bere? :)) O adevarata rebela neinteleasa.


....


Totul a durat pana la prima sesiune. In plina disperare si foc al tocelii, am uitat de principii, idei preconcepute si am inceput sa ma agat de cafea ca de acel element vital pentru regenerarea creierasului. Si m-a ajutat.
Acum am ajuns si eu una din miile de persoane care nu isi pot incepe dimineata fara cafea... Maine e zi de facultate, asa ca o sa am parte de cafea de la Mec! Yum !

4 comments:

Unknown said...

nu mai comenteaza cei carora li se face rau de pe urma cafelei, doar din cand in cand..so...been there, done that :D

eu>:P said...

Oda? O nu!

Danzu said...

In timp ce citesc articolul asta beau cafea.
Mie imi place foarte tare gustul, daca beau ness imi place dulce si cu multa spuma iar daca beau naturala imi place amaruie.

E stiintific dovedit:
* Cafeaua pe stomacul gol ataca neuronii;
* Cofeina creaza foarte usor dependenta;
* Cafeaua da doar senzatia de nesomn dar ajuta la marirea performantelor deseori;
* Ca sa-si faca efectul, nu dureaza mai mult de 10 minute;
* Ceaiul este si el o sursa de cofeina (18mg/100ml);

dooda said...

vai danzule, eu doar pe stomacul gol o beau =))) e clar.