Wednesday, May 19, 2010

Macventures.

Deși nu sunt o fană înfocată a fast-food-urilor, pot să spun că la viața mea am călcat destule praguri de Mecuri sau Kfc`uri. Însa niciodată nu s-a nimerit să dau și pe la toalete. Astăzi, în schimb, între un examen și un interviu, am dat fuga să pap la Mec cu colegii, după care m-am oprit și pe la baie să aplic oareșcare make-up pe niște ochi încercănați.
Toate bune și frumoase până am pătruns în baie, împreună cu Den și am văzut un nene care freca de zor chiuvete și podele. Nimic anormal, evident. Deși era în mijlocul zilei și toaleta era plină de femei care se înghesuiau să intre tiptil în budă sau măcar să se spele pe mâini ( ce treburi aveam eu cu spoiala în oglindă, era deja fiță ), el nu se sinchisea să se dea la o parte și să facă loc, ba mai mult, trebuia ca tu să îl aștepți să curețe de cel puțin 7 ori în urma cuiva care doar ce folosise chiuveta sau pur și simplu pășise înăuntru. ( om cu simțul datoriei, brava! )
Când în sfârșit m-am strecurat la oglindă să imi bibilesc genele, am constatat cu MARE stupoare că pe lungimea aproximativă a jumătate din oglindă se întindea armonios clovnul de la Mec, mascota lor dragă. Las la o parte fobia mea (clovniisuntcelemaiciudateinvențiidelabicicletacuosinguraroatăîncoace ), dar nu pot să înțeleg cui folosește imaginea ăluia întinsă pe oglindă. Da, îți sare în ochi, dar la fel de bine o făcea și daca era pus afiș pe perete, sau desenat pe ușă. Plus că e îngrozitor să îmi văd reflexia din oglindă atât de aproape de a lui. ( Oare chiar nimeni nu a văzut Orașul bântuit în frageda pruncie? ).
Vizita la mec mi s-a mai îndulcit pentru că am câștigat, după o răzuială cu spor, o cartelă Vodafone moca, cu minute pe viață. Cin`zeci, chiar. Momentan va fi în stand by, că nu am telefon pentru ea, dar ideea e că de azi au început promoții mișto la Mec și că sunt chiar pe bune câștigurile ( cartele, telefoane, chiar și mașinuțe Mini Cooper ). Noi am zis că ne mai ducem: să câștigăm calorii și experiențe.
V-am pupat !

4 comments:

tracku` said...

am castigat si eu o cartela,le-am cerut sa imi dea un "ceva de mancare " pe ea dar nu au vrut ... :-s Pana la urma am vzt ca nimeni nu o vrea nici macar gratuit...Ca a venit vb de wc de la mec , am blocat parola de la buda :))) mec rules ....dar nu prea

dooda said...

:))))))))

Catherine R said...

funny post:)). de cate ori ma strecor printre randurile tale, dispozitia mea de ras si voie buna creste cu fiecare litera citita =D

hugs.

dooda said...

ma bucur :)
te pupacesc