Sunday, May 30, 2010

Almost there...

De abia aştept să treacă tot chinul, să vină vara şi vacanţa. E nevoie disperată de niţel soare în suflet.

7 comments:

Anonymous said...

poate ti-ar fi mai usor daca nu te-ai inchide atat de mult in tine...sunt multi care te-ar iubi

dooda said...

In primul rand, I don`t buy this shit anymore.
In al doilea rand, nu primesc sfaturi de la anonimi.

Alin said...

duduuuuuuuuuuuuuuule, vine vacaaantaaa !!!

DeeDee said...

mie nu mi se pare inchisa deloc. esti sigur(a) ca despre aceeasi duda vorbesti? :))

dooda said...

inchisa, deschisa, nu conteaza. esenta e ca nu mai sunt necoapta. :))

pup didutz.

Anonymous said...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

dooda said...

am vorbit aseara cu colegul tau, Catalin. astept un mail cu pozele pentru banner ;)