Saturday, January 22, 2011

MASH 4077 tribute

Dulce mai e sentimentul regăsirii.
Când eram mică, mă uitam cu drag împreună cu fratele și sora mea la Mash. Erau câte 2 episoade în fiecare seară și le așteptam cu sufletul la gură. Deși nu înțelegeam chiar tot ce se petrecea acolo, atmosfera m-a captivat și m-a făcut să îndrăgesc din toată inima serialul.
După mai bine de 10 ani, mi-am amintit de el și am început să îl văd din nou. Mă uit de regulă la 2 episoade înainte de culcare și mă linișteste total.
De ce îmi place atât de mult? În primul rând pentru că tratează un subiect realist și crud: războiul. Apoi oamenii în uniformă, armata și sacrificiile ridicate la rang de artă. Umorul de bun gust și actorii de calitate. Și probabil ce e mai important: optimismul și voia bună, păstrate chiar și în cele mai negre momente. Totul a pus amprenta peste ani, astfel încât chiar și acum în epoca Facebookului ( si a Vplay-ului de unde urmăresc serialul), încă zâmbesc înduioșător când aud de Hawkeye, Radar and Hot Lips.
Dacă până acum nu ați văzut , vă recomand sincer M.A.S.H!

P.S: Pe loc repaus, pentru clipul de mai jos ..

8 comments:

Anonymous said...

Cel mai tare serial cu medici si nurse :| dam.
Pups

dooda said...

Medicii ca medicii.. da` nursele... :))

DeeDee said...

E intr-adevar unul dintre cele mai tari seriale ever. EVER.

PS: a zis si Alexandru ca aduc cu Pheebs =))

dooda said...

@Deedee: banuiesc ca Radar e preferatul tau
si normal ca aduci cu ea. Awww, Pheebs...:*

DeeDee said...

Normaaaal :D Radar iz ze shex :">

Anonymous said...

Pentru mine indiscutabil este cel mai bun serial al tuturor timpurilor. Nu are egal, nici macar intr-o privinta.
Si eu il urmaream cand eram mica pe Pro, dupa care l-am urmarit si pe Prima, l-am mai vazut undeva pe net, iar de vreo sapt sunt la datorie pe Vplay :))

Logic si normal il ador pe Alan Alda si am toata stima pentru cariera lui, este un actor magistral...dar cast-ul serialului a fost de-a dreptul superb..., fara nicio exceptie.

adrian said...

Un studiu de piata. La Vama Veche se descide de la anu o tabara bazata pe tema serialului–corturi militare,dusuri,multa plasa de camuflaj,proiectari de episoade,etc.Organizatorii vor sa vada parerea voastra despre asta.V-ar interesa ? In conditiile in care cazarea la un cort cu 2 paturi va costa intre 40 si 60 lei!!!

dooda said...

grozava idee, serios!!