Monday, January 17, 2011

You can do it..

Cu o rază de soare, nu se face primăvară. Dar cu siguranță îți poate crea senzația. Astăzi, într-o pauză de afumat plămânașu`, am simțit aer proaspăt și călduț. Și m-a lovit nostalgia primăverii pentru câteva clipe. Mai e ceva până să mă lovesc de cupluri îndrăgostite la fiecare pas, să respir verde proaspăt și să ma îmbrac lejer. Dar de abia aștept.
Am început cu planuri mărețe. Dacă primăvara e atât de aproape, e timpul să mă pun la treabă. În seara asta m-am apucat cu Lully de exerciții de întreținere. A durat ceva timp până să ne îndurăm: trebuia neapărat să sacrificam o țigară și un gât de Pepsi înainte. După asta, totul a venit de la sine: am aruncat una bucată pătură pe jos, am pregătit un playlist agresiv ( you can do it, put your ass into it ) și am pus trupușoarele la muncă. Idilic.
Fu greu, maică :)) Nu am luat-o prea tare de la început ( sper ca mâine să mai fiu în stare să mă ridic din pat și să nu merg toata ziua ca un rățoi ) dar ultimele 25 de genoflexiuni mi-au pus capac. Așadar, lăsăm tutunul, dăm porcu` jos și o ardem pe salate.
Între timp, mă duc sa torn niscaiva apă fierbinte pe mine
V-am pupat!

6 comments:

Anonymous said...

Daca te tii de treaba te iau cu mine in concerte ca animatoare. :)))
"I got that gangsta gansgta shit" :P
Pup

dooda said...

Stai sa-mi reintru in forma. It might be a deal. :D

cory said...

aoleu, fumezi???

dooda said...

m-am prostit o perioada cu tigara " de socializare " dar am renuntat. :)

DeeDee said...

uof, dud :* nu stii ca tre\sa incepi de la usor si putin la greu si mult? Oricum tu arati bine, n-ai nevoie decat cel mult de sport de intretinere.

dooda said...

incepem asa batraneste, dupa o sa fie rost de mai bine. pana acum m-am tinut de treaba. :D te pupa mama:*