Saturday, April 09, 2011

Dual


Mă întreb uneori cum unele persoane reușesc să fie duale. Să dezvolte două personalități, două fețe, două vieți paralele ... Dacă ne luăm după stele și alte minunății, se pare că cel mai ușor se pot transpune în două părți distincte cele născute în zodii cu pereche: gemeni sau pești. Dar nu cred că trebuie pus totul pe seama datei de naștere.

Mica introspecție s-a datorat faptului că de ceva timp începusem să scriu într-un al doilea blog. L-am pregătit cu grijă, am ales un template frumos și aveam deja câteva postări. Inițial credeam că blogul meu secret ( la fel de bine aș fi putut scrie într-un jurnal ) mă va face să mă simt mai bine, să scriu mai detașat dar nu doar că nu mi-a adus nicio satisfacție de genul asta , ba dimpotrivă, am avut sentimentul ăla că înșel, că mă înșel pe mine și toți anii în care am împărtășit cu lumea ce mi-a zburat prin minte. O să rămân aici, păstrând cu drag tot ce am strâns. Și promit că nu o să mă mai gândesc vreodată să abandonez pagina asta.

Mă dezvolt dual. Ușor prinsă între trecut și prezent. Dar rezolvările vin de la sine, pe parcurs. Până acum știu că de fapt nu aveam nevoie de ceva nou ca să mă regăsesc. Cineva nou ar putea fi răspunsul.

3 comments:

Vlad said...

Sa nu te puna naiba sa renunti la blog!!!!!
Si ai grija de tine ma fata daca pe altii nu vrei sa ii lasi! ;)

dooda said...

nu renunt, dupa cum am spus. am grija de mine, multumesc, dar va rog sa renuntati la fazele cu " daca pe altii nu ii lasi ", nu e nici primul nici ultimul comment de genul asta si deja devine iritant.
toate cele bune!

Patrick said...

Astrele au o influenta majora asupra noastra! Gandeste-te la modul in care Luna si Soarele influenteaza fluxul si refluxul. Poate vei avea candva bunavointa de a intelege si accepta importanta astrologiei in viata.