Thursday, July 05, 2007

Inca una si ma duc...

Au mai ramas cateva ore pana la ultima proba de bac, si cea la care mi-e cel mai teama, istorie. Probabil o sa fac o alta noapte alba pentru ca in zori sa am emotiile in gat si fata ravasita..but who cares? Daca trec si peste asta cu bine, ma duuuuc...Nu stiu unde ma duc, m-as duce la munte, m-as duce la mare, m-as duce oriunde departe de casa...asa, sa uit de mine cateva zile..
Dar cum nu pot sa fac asta pentru ca nu mai e mult si am admiterea, atunci astept relaxarea totala si uitatul de mine in luna august..cand sper ca voi lancezi ca matza la soare, ma voi balaci ca ratza in apa and so on.

M-a cuprins o stare de visare ciudata ce sper sa treaca pana in zori. N-am chef sa ranjesc stupid cu ochii pe pereti, in loc sa umplu foaia de examen cu date fixe, constitutii si domnitori legendari. Deja mi-am facut planurile pentru dupa examen. Daca e de bine, o sa vad filmul preferat in compania preferata, daca nu e de bine...cred ca nu concep ideea ca nu o sa fie bine, pentru ca la faza asta nu m-am gandit. Yay! :D

Ma duc sa beau compot rece si sa-mi chinui animala. Noapte buna!

2 comments:

Anonymous said...

cand o sa te uiti inapoi peste 2-3ani o sa realizezi ca bacul e incomparabil cu multe din examenele pe care le ai in sesiuni[in cazul in care evident alegi o facultate pe masura ta].


bafta si succese! ups... se extrage biletul peste 15 minute si am si eu 40 cu istorie aici.

dooda said...

Multumesc, sa fie! :D Acum urmeaza admiterea..:P