Monday, July 02, 2007

Sweet memories..


Discutam cu cineva mai devreme si eram chiar trista gandindu-ma cate lucruri naspa mi s-au intamplat in ultima vreme...poate ca dupa examene o sa stau sa ma gandesc mai bine ce e de facut..
Revenind...acum ma simt super bine, am o stare de bine, o fericire din aia ciudata, cauzata de o simpla fotografie, de existenta careia habar n-aveam. Am primit-o pe mess de la Ozi (baiatul din mijloc). Au trecut 5 ani de atunci, si nu-mi vine sa cred cate amintiri a putut sa imi trezeasca.
Pe atunci aveam 13-14 ani (tricou rosu), eram in perioada aia cand vroiam sa cresc cat mai repede, cum e firesc la varsta aia, iar acum...5 ani peste, ma gandesc ca as da orice sa mai traiesc o zi din vremea aia. Cand eram kid, cand nu-mi pasa de nimeni si nimic, cand ma indragosteam o vara prin locuri straine si spuneam "nu o sa-l uit niciodata", cand pierdeam noptile in gasca mare...
Cand mancam paine cu pateu pe scarile din fata blocului si aveam fesurile pe cap in toiul verii, cand ne feream de baba nebuna de la 3 ca iar varsa apa (si nu numai) pe noi din cauza galagiei, cand ne duceam la Shu` si faceam clatite..si dezastru. Cand eu si Miki eram stresurile number one pentru ca vorbeam continuu (ok, el era number one :D )..cand s-au intamplat atatea lucruri de care nu iti amintesti decat in anuminte momente din viata, cum ar fi asta..

Si au trecut 5 ani si imi pare rau ca nu suntem toti. Ar fi trebuit o poza uriasa, eram destui. Acum toti suntem schimbati, relatiile nu mai sunt aceleasi, desi fiecare pastram in noi o urma a trecutului, iar prietenia va ramane mereu acolo, in tine..chiar daca pare mai greu de aratat sau manifestat.
Mersi inca o data, Ozi! Made my day!! :*

4 comments:

Anonymous said...

eh .. off off .. ce a mai trecut vremea si ce ne-a mai schimbat si pe noi .. totusi o parte din noi a ramas la fel, dar pacat ca nu poate sa iasa la suprafata .. off :-<

Anonymous said...

Când am citit, am rămas fără cuvinte... Încă nu găsesc prea multe.
Vremuri bune, distracţie maximă.
Viaţa merge înainte şi uite că e bine să mai priveşti câte puţin şi în urmă ca să nu uiţi de unde ai plecat.
Sweet memories, indeed :)

Anonymous said...

cand am vazut poza am ras cu lacrimi.. ma rog nush dak lacrimile erau si din alta cauza...am avut parte si de vremuri frumoase, avem ce sa ne amintim...asta e! ne-am facut mari, suntem niste copii mai mari..cred.. oricum nu o sa va uit!!!

Anonymous said...

aratam k niste ciudati..dar ne simteam bine..nu conta nimik..atunci knd eram cu toti j ne distram din orice porkrii..totu ni se parea ok..acum am crescut..j numik nu mai e la fel...gandim altfel..ne comportam altfel..dar momentele alea nu poate sa ni le ia nimeni....''amintiri din copilarie'' varianta moderna..in sufletele fiekruia a ramas un sentiment de bine pt ceea ce a fost..va iubesc..zuzubuzu va poopa