Saturday, November 03, 2007

Bal... Vama...

Yup yup, a fost si marele bal al bobocilor2007, pentru Facultatea de Limbi Straine si Politehnica din Bucuresti. Aseara.
Nu am participat, m-am rezumat la statutul de spectatoare! Si bine am facut! Nu mi s-a parut mare lucru, dar a mers, in lipsa de altceva ( adica in loc de a intepeni in fata tv-ului, si de a rontai chipsuri in nestire)! Asta referitor la partea organizatorica, si a concursului in sine..pentru ca avand in vedere invitatii..dam in alta poveste! :D
Primul concert a fost Morandi. What can I say? Nebunie generala, tzopaiala, tipe in delir, dansatoare frumoase. Randi parea atat de plictisit pe sub genele-i rimelate... Dar am dansat si eu, cot la cot ( maini, picioare ) cu colegele de grupa, ca deh, mi-era dor de topaiala..
Dupa inca vreo doua trei probe plictisitoare, a urmat si concertul mult asteptat, Vama. Sunt fana, si a fost prima oara cand i-am vazut in concert. Intr-adevar, nu mai aveau nevoie de prezentare, lumea tipa inca dinainte de a apare Tudor pe scena... si cand a aparut... :D
Am cantat cu ei, am tipat efectiv, am privit cu drag cum publicul se exalta, am zambit larg la nenea pozarul care dadea din cap incantat vazandu-ma agitata, si m-am convins ca blogul "bed for love " e pe bune al lor.

Ma gandeam ca o sa indrug aici o gramada de chestii, la cat de fericita eram azi noapte pe vremea asta, referitor la concert, dar mi-am pierdut cuvintele si le-am transformat in amintiri frumoase. Vama Veche, Vama, sau cum o vrea ea sa fie, va ramane intotdeauna o bucatica din sufletul meu! ( cu tot cu tren accelerat Bucuresti-Mangalia, cu mare, scoici, zile de joi si vise sub apa).

* Loving Vama * ... :X

2 comments:

Alexandru said...

Aseara am intrat in posesia unei piese de la Morandi. Angels se numeste si ... este chiar reusita.

Alexandru said...

Aseara am intrat in posesia unei piese de la Morandi. Angels se numeste si ... este chiar reusita.