Saturday, November 17, 2007

Moodie.

Exista vreun moment potrivit pentru a sti cand sa spui " stop " ? Si daca da, cum iti dai seama cand vine? Poate ca experienta ar trebui sa te invete, dar cand nici asta nu te ajuta, atunci trebuie sa te invarti in juru` cozii pana ramai fara suflare si nicio solutie ( just like me puppy ).

Am spus " stop " intotdeauna, doar atunci cand am simtit ca nu mai suport, ca nu mai rezist...dar chiar si atunci erau cai de scapare, dovedeam ca sunt o fire slaba, si ca nu pot sa fiu total rationala. Inima era intotdeauna mai presus.
Totusi, am crescut, am patit-o, si am realizat ca inima nu lucreaza mereu in favoarea ta..si am invatat cum s-o calc in picioare..si m-am calit. Dar cu timpul uiti, si ajungi intr-o situatie similara, te invarti in propriul cerc. Si iar nu stii cum sa reactionezi.

La ce ma ajuta sa am o viziune diferita acum fata de cea de acum 2 ani, daca tot am ajuns de unde am plecat, dar in circumstante diferite?
Incep sa cred ca viata mea e o telenovela. Daca asa e, atunci invata-ti-ma fratilor cum sa fiu o actrita buna! ( nu doar sa pish ochii si sa imi fac griji pentru ce se va intampla cu noi maine...)

Vand naivitate. La kg.

3 comments:

Anonymous said...

when pink turns blue...

you just add red and white :)

Anonymous said...

Naivitate ? Toata. O vreau pe toata. Ofera-mi-o ! Si cum sa poti visa ? Fara ea ?!

Alexandru said...

Naivitate ? Toata. O vreau pe toata. Ofera-mi-o ! Si cum sa poti visa ? Fara ea ?!