Friday, May 02, 2008

Cioco time.

Suparare. Am observat ca desi nu e regula, la suparare fiecare tinde sa isi imbuibe corpul, de parca ar fi vina lui pentru ce ni se intampla. Barbatii consuma alcool, femeile mananca multa ciocolata si dulciuri ( sa nu ne mai miram ca suntem grase cu barbati alcoolici :P). Fumatul e optional si de partea ambelor tabere.
Tocmai am terminat de mancat un ditamai iepuroiul de ciocolata.
Voi ce faceti la suparare?

5 comments:

Denisse said...

Mie la suparare doar o pastila mi s-ar parea atractiva. Cand sunt suparata in adevaratul sens al cuvantului, nici nu vreau sa vad mancare in fata ochilor ca sa nu dau afara imediat...doar stau degeaba cu ochii holbatzi in pc sau cu pcu` deschis si capu` pe birou. Intamplarea face sa fiu suparata :D da` mi-a mai trecut putzin acum de cand sunt cu ochii holbatzi p blogu` tau :)

Anonymous said...

hâc,pe persoana fizica....de obicei ma bag la somn knd sunt suparat...am aflat in urma q vreo ktiva ani k nu rezolv nik q bautura...altceva...incerc sa fiu inconjurat de prieteni k sa imi treak mai usor:)

dooda said...

got it. de aia esti tu nemuritor :)

Anonymous said...

ma consum ca "shpraiu"...d'asta m-am imbolnavit si am ajuns pe undeva pe la neurologie si neuropsihiatrie si iau nishte pastile care se gasesc in putine farmacii ..nu faceti ca mine .... mancati si beti mai bine ...

dooda said...

trist, anonymous.