Tuesday, November 04, 2008

Sniffin` my ass off.

Cine e mica, proasta si a racit? Dooda.

Demult ma mandream cu sistemul meu imunitar mega ultra rezistent. Rezistam si un an, doi fara urma de raceala. Insa acum m-a palit pentru tot timpul lipsa.
Asa ca sunt amarata, bolesc ( nu borasc, cum credea dragul meu pisoi ), nu am chef de nimic. Si totusi maine ma asteapta o zi grea dar nu pot dormi pentru ca trompeta e infundata.

Am zis sa ma uit la tv, dar dupa Mondenii nu am mai gasit nimic interesant. M-am uitat putin si la noua emisiune " Fata lui tata " de pe Kanal D, al carei format aminteste de Tradati in dragoste. Doar ca v-ati prins, suspecta e fata depravata a lu` tata. Mi s-a facut scarba de prestatia jalnica si a scenelor prost regizate, asa ca am renuntat. Si o sa renunt sa vorbesc si despre asta, nu inainte de a va preciza ca prezentatorul este Cove. :)) Asa.

Acestea fiind zise, ma duc sa mai beau o cana de ceai si sa ma iau de viata Gretei. Nu de alta, dar sunt foarte plictisita. Rea mi-s la raceala!
Pup :D

5 comments:

virusul din berceni:)) said...

din cauza muncii racesti mai usor:))

Cory said...

paracetamol SINUS la 5-6 ore, si 1 (chiar 2, daca e infundat rau) inainte de culcare si ti se desfunda si nasul si o sa te simti mai bine, asculta de dra Doctor :D:)) Nici nu o sa ai nevoie de picaturi. Get well soon !

dooda said...

multzam fain, cory!
sa stii ca metoda chiar are efect, mi`a spus mama sa iau de aseara si azi chiar m-am simtit mult mai bine!
pup

dooda said...

multzam fain, cory!
sa stii ca metoda chiar are efect, mi`a spus mama sa iau de aseara si azi chiar m-am simtit mult mai bine!
pup

dooda said...

virusule, esti rau! fuck off :))