Friday, September 22, 2006

Happy day ^^

Azi a fost una dintre cele mai frumoase zi din viata mea! De mult nu m-am mai simtit asa bine, nu am mai ras cu gura pana la urechi ca acum! Yee :) Chiar daca a plouat, si initial se anunta o zi posomarata, in final a iesit bine..si inca nu s-a terminat!
Am fost incantata in primul rand ca noul meu look a prins bine! Pupicuri, exclamatii, priviri piezise (de care sunt cea mai satisfacuta :D ), si lista poate continua. Deliciul zilei a fost si va ramane pentru o perioada de 6 luni, Helene. Fiind intr-o clasa a carei limba de baza este franceza, liceul nostru a invitat o tanara de 23 de ani, frantuzoaica get-beget (nu vorbeste decat franceza), alaturi de care sa ne imbunatatim dictia, vocabularul, cultura. Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult! Draguta, naturala, zapacita, mereu cu zambetul pe buze, imbracata ca o pustoaica (e maritata, pacat :P ) a fascinat intreaga clasa.
Ora a zburat repede, asa ca la sfarsitul ei am fost sa o invit, eu cu cateva prietene sa iesim la un suc si sa ii aratam orasul! A acceptat incantata! So like, cateva ore: ne-am plimbat peste tot, am colindat magazinele, am vorbit franceza :D , am papat prajituri , am ras, am facut poze..a fost totul perfect, I guess!
Nu stiu cati or sa imi inteleaga insufletirea, dar e justificata avand in vedere ca franceza ma pasioneaza de mic copil si dintotdeauna mi-am dorit sa am sansa sa vorbesc cu un nativ! Emotii au fost destule, si nu credeam ca o sa ma descurc, dar in final m-a declarat cea mai vorbareata, ceea ce cred eu..a fost de bine! (boys, behave!). Orele cu ea or sa fie o adevarata placere..can`t wait! Bonheur, bonheur..

Later edit: normal ca trebuia sa se intample ceva in seara asta, care sa ma dea peste cap! But I don`t give up!

1 comment:

Anonymous said...

hmm...m`am int cu voi:))...cred ca a fo` nice si frantuzoaica e super fata;)...ca sa nu mai zic d el care e :-"....mda....ai grija ce mai scrii p`aici;)...t pup..Cora...