Thursday, September 21, 2006

Is the first day of the rest of my life!

Destul de ocupata in ultima vreme, si e de abia inceputul! Dupa aproape o saptamana de scoala, ma simt ok, m-am obisnuit si cu programul redus de somn, can`t believe it! Mari noutati nu sunt, si daca sunt...nu cred ca intereseaza pe nimeni ce profi si materii noi mai am! Nici pe mine nu ma intereseaza atat de mult :P (yeah, right).
De azi am decis sa ma schimb! Sa renunt la starile de tristete care ma invaluiau din cand in cand (nu conteaza de ce) si sa redevin eu! So like, m-am gandit sa fac ceva pentru mine, si primul lucru care mi-a trecut prin minte, dupa ce mi-am limpezit gandurile, a fost o schimbare de look! :D Asa ca azi m-am dus insufletita la un coafor si am renuntat la podoaba mea capilara blonda, adoptand stilul natural care ma prinde mai bine, I guess ( Adica un saten/ciocolatiu ). Poate o sa pun si niste poze dar asta mai tarziu!

P.S: Profa de geografie nu mai are de ce sa se simta amenintanta de "blonda din ultima banca"..blonda nu mai exista..si nici ce a fost ea candva ;)

2 comments:

Anonymous said...

eu inca mai astept poze..:P

dooda said...

poze cu mine am pus intr`un post anterior, acum astept sa fac unele mai recente :)