Friday, January 19, 2007

Groovy, baby!!

Dupa cum bine zicea un audible de pe mess.."groovy baby, it`s almost the weekend", sau ma rog, ceva de genul asta, pentru ca nu-i mai folosesc demult. Anyway, dupa o saptamana foarte foarte foarte stresanta la scoala, urmeaza mult asteptata zi de sambata, cand o sa dorm cat vreau eu!!
Ma streseaza vremea asta. Nici nu ninge, nici nu ploua, nici soare nu mai e...in schimb azi a batut vantul in asa hal, incat m-a zburatacit de colo colo in drum spre casa. S-a nimerit ca tocmai azi al meu insotitor sa lipseasca, si sa trebuiasca sa infrunt de una singura furiile naturii :P Si pentru ca nu mai plansesem demult, nisipul intrat in ochi la greu, m-a facut sa ma smiorcai. In drum spre casa, o tipa se plangea: "o sa mi se ciufuleasca parul", dupa care a inceput sa scoata niste sunete ascutite foooarte ciudate...bine ca nu-i cadeau si unghiile. Eu, by the way, sunt in permanenta ciufulita, si poate de aia am fost atat de intrigata cand am auzit-o.
In cele din urma am ajuns acasa, si acum m-am aruncat in pijamalele mele roz si pufoase (imi cer scuze celor care nu suporta rozul), mi-am luat cioco si un pahar de lapte si o sa ma uit la "Friends". ^_^` Bonheur, bonheur...
P.S: Se pare ca anumite persoane sunt inspirate cand ma striga Tweety. Am facut testul de la LittleBro si asta a rezultat...si eu care vroiam sa fiu Buttercup.. :(

2 comments:

Anonymous said...

din pacate pt sa zic asa nu esti speciala, 90% dintre fetele care au facut acel test sunt Tweety, so like nu cred ca sunt prea multe rezultate posibile.

dooda said...

am aflat si eu intre timp..numai tweety si bugs bunny, aproape.. so like..there is a hope!! :D