Friday, January 05, 2007

Si a mai trecut an..

Ei bine, a mai trecut un an..a mai trecut un revelion...revelion care de data asta a avut o dubla semnificatie pentru majoritatea dintre noi.
Am lasat multe lucruri si amintiri frumoase si mai putin frumoase in anul care a trecut, si am intrat in noul an, deschizand astfel o noua etapa din viata mea. Se spune ca asa cum incepi noul an, asa va iti va fi (bine sau rau) tot anul. Nu stiu cum a fost la mine..a fost galagie, veselie, ras, dar in egala masura melancolie si durere. Sper ca la un moment dat ultimele stari de spirit sa se anuleze si sa fiu fericita, pentru ca nu mai vreau sa fiu deprimata.
Oricum, ma asteapta un an greu, unul decisiv pentru viitorul meu: ma asteapta bacu, admiterea la facultate peste care sper sa trec cu brio. Chiar daca in ultimele luni mi-am pierdut optimismul, o sa fac tot posibilul sa il regasesc...deja incepe sa se intrezareasca in planurile mele.
Constat cu dezamagire ca am o usoara inclinatie spre a abera, de aceea vreau sa precizez faptul ca acum e 5 dimineata, si incerc sa depasesc inca o noapte alba din viata mea. In speranta ca o sa reusesc sa adorm curand va mai spun inca o data "la multi ani"..si noapte buna! ...

6 comments:

Anonymous said...

care e marea ta durere de fapt?

freakadadisk said...

cred k ai putea sa zici ca ai petrecut noaptea cu cineva si acum s-a incheiat ...nu cum vrei tu sa se inteleaga ...o noapte alba in care am suferit ..or smtin ....si cred k de aia "Chiar daca in ultimele luni mi-am pierdut optimismul, o sa fac tot posibilul sa il regasesc...deja incepe sa se intrezareasca in planurile mele." ...faza cu aberatul ...ai dreptate ..aberezi ...macar incearca s-o faci pe lucruri existente nu imaginare .. ...ai o viata frumoasa ...de ce draq iti place sa ABEREZI si sa incerci sa pari ceea ce nu esti ...

dooda said...

eu nu inteleg de ce iti place tie sa faci pe interesantul pe blogul meu, freaka. mai ales in urma discutiei purtate ieri.

freakadadisk said...

pt k pot ...si ..aaaa ...pt k esti in pic cam prefacuta ... ;) ...

dooda said...

incearca sa iti invingi frustrarile in alta parte. ;)

Anonymous said...

Cu siguranta iti va fi bine blondo, depresiile trec, la fel si tristetea si vei ramane doar cu fericire ;)
car despre bac si admitere stii bine ca esti o fata desteapta asa ca nu`ti face prea multe griji, doar ghinionul iti poate pune piedici.