Tuesday, September 23, 2008

Debitatii nocturne.


Curvele sunt la moda. Sau au fost dintotdeauna, doar ca in ultimii ani au inceput sa fie masiv promovate de mass-media. Le gasim in carti, pe bloguri sau pe centura ( old style ). Prima mea lectura despre viata intima a unei prostituate a fost " 11 minute - Coelho ". O carte mai mult decat usoara in primele pagini ( parea scenariul unei telenovele ieftine ), a devenit captivanta in momentul in care personajul principal descria picanterii despre viata ei sexuala. Si se stie ca viata sexuala a unei curve nu poate fi decat sinuoasa : clienti diferiti, cu gusturi mai mult sau mai putin extravagante etc.

Imi place blogul lui Curvette ( o gasiti in blogroll ). M-a prins de la primele postari. Oare conteaza cu adevarat daca e reala sau nu? Faceti un exercitiu de imaginatie si depasiti granitele fictivului, veti avea parte de o lectura pe cinste. Nu e usor sa fii curva si sa te mandresti cu asta. Ea demonstreaza inainte de toate, ca e femeie. Sexul? Alegere personala cu cine, cat, cum, unde faci.

Dar ea e doar una dintre.
Cand eram mica, aveam o prietena, Raluca ( o protejez de numele adevarat ). Era cu un an mai mare decat mine si locuia in blocul vecin. Era destul de uratica si neingrijita, dar o invidiam pentru ca avea tot timpul din lume. Eu si ceilalti copii trebuia sa intram la ore fixe in casa, ea niciodata nu avea nicio restrictie.

Era mai tot timpul singura acasa, si ne chema pe noi, fetele, la ea sa ne jucam. Casa se scalda in dezordine si mirosea strident a parfumuri si farduri ieftine. Dar nu asta conta, ci faptul ca ne lasa de fiecare data sa ne imbracam in hainele lucitoare ale mamei sale. Patru fetite, dintre care cea mai mare avea 10 ani, se chinuiau de zor sa mearga pe tocurile mult prea inalte, ale unor pantofi mult prea mari, impiedicandu-se la fiecare pas de rochia ce atarna pana in pamant.

Cand am ajuns acasa machiata ca un papitoi si mandra de lucrul asta, mama mi-a interzis sa o mai vizitez pe Raluca. Imi dadea voie sa ma joc afara cu ea, o chemam la noi uneori, insa eu nu mai aveam voie sa ma duc la ea. A fost un adevarat chin. Insa nu puteam rezista tentatiei, mai ales ca celelalte fete continuau sa o viziteze. Pandeam momente prielnice si ma furisam. Iar distractia continua de fiecare data.

Intr-una din zile, mama Ralucai a venit acasa si ne-a surprins prostindu-ne cu lucrurile ei. Era obosita si incruntata, ne-a repezit furioasa si ne-a dat afara din casa. Cu tot cu Raluca pe care a plesnit-o. O perioada am incetat s-o mai vizitam, dar am revenit in putin timp la normal. Pana cand ziua fatala a sosit si omul negru a venit. Omul negru, la propriu, tatal Ralucai.

Se izbea cu putere in usa, era beat si noi incremenite. Raluca a zis sa stam linistite, pentru ca mereu facea asa, atunci cand se imbata. Nu putea sa ii ierte fostei sale sotii ca inca din timpul casniciei se prostituase. De placere.

Timpul a trecut, noi am crescut, Raluca a ajuns pe urmele mamei. Nu am mai tinut legatura cu ea, pentru ca de la 15 ani facea deja parte din anturaje dubioase, colorate. Pe mama ei inca o vad seara de seara, neobosita, cu cate un partener jigarit. A imbatranit ingrozitor, arata ca o paiatza si si-a schimbat locatia. Acum ii aduce pe toti acasa.

Nu stiu cat de grozava poate fi cu adevarat viata unei curve. E fascinant sa o privesti prin prisma unor povesti palpitante despre sex, pentru ca in fiecare dintre noi zace un voyeur curios, atras de ceea ce e interzis si blamat. Insa viata tot ti-o trage la un moment dat, scurt sau lung, mai bine ca oricare alt barbat.

9 comments:

Un-Dre said...

ce ti-e si cu aste curve si viata lor:)))

Anonymous said...

curve o sa existe intotdeauna. desi eu prefer un termen mai elevat sa zicem pentru cele care merita totusi putin respect:prostituate. am incercat sa privesc detasat vietile lor..sa consider totul ca fiind doar o alta meserie din care isi castiga existenta. mi se pare o existenta fascinanta...pentru ca asa cum ai spus si tu, in fiecare dintre noi zac dorinte ascunse pe care ele au posibilitatea sa si le indeplineasca. dar nu sunt de invidiat. pentru ca nu au parte nici pe departe macar de gramul de respect pe care unele poate il merita. totusi..sunt oameni..la fel ca noi toti..;) bv pt blog;)

dooda said...

ms, aryana!

Anonymous said...

hey. citind postul tau mi-am adus aminte cu mintea de acum, cea inghesuita intr-un colt aparandu-se de vestejirea cauzata de inca o zi la birou de 11 minute si povestea tarfelor mele triste (carte pe care ti-o recomand si tie).
este reconfortant sa te gandesti ca ai avut si alte perspective asupra vietii, chiar daca nu te mai incalzeste cu nimic ca acestea erau in trecut.
in prezent, ma prostituez mental in viata de zi cu zi in activitati care nici macar nu se ridica la valoarea unei drame.
si, da, ai dreptate, doamna curvette are o scriitura de exceptie, si reala sau nu, she still sells :P

personal note : blogspot este f suspect, am scris mesajul acesta de doua ori (ca sa vezi de ce indarjire am dat dovada)

Anonymous said...

ok, abia acum este suspect sau sunt eu mult prea obosita :( ^__^

Anonymous said...

Fiecare a cunoscut in trecut(sau prezent) o persoana de genul asta...fiecare face o alegere si isi urmeaza calea...au si fetele astea o viata interesanta, dar ajunge sa fie un viciu sau un hobby ceea ce fak..:))

Anonymous said...

apropo...interesant blog, tine-o tot asa.;)

dooda said...

nu junkbOx, nu e nimic suspect. ramane intre noi :D

dooda said...

multumesc, makavelliro! o sa incerc :)