Tuesday, September 16, 2008

Long day, sleepy me.

Emo llama ( Cutie ) & Sleepy llama = Twin llamas. :X

Si a fost o zi plina, cum am prezis de ieri. Trezirea la 5 dimineata, luat autobuzu` de 6.30, ajuns in Bucuresti la 8.00. Examenul a inceput la ora 9. Dupa ce ne-am mutat dintr-o sala in alta din cauza lipsei de spatiu ( erau prea multi restantieri ), am constatat, dupa ce ne-am gasit locuri bune si frumoase undeva prin spatele amfiteatrului, ca grasuta mea si-a uitat geaca in cealalta sala.

Dupa nici 2 secunde dupa fuga ei spre recuperarea gecii, una bucata fata nesuferita si-a postat nara pe sus si posteriorul in locul Gretei, adicatelea langa mine. O_o` ( moment de stupefactie ). I-am zambit un pic fortat si i-am aratat-o pe Greta, care cerea voie profei sa se duca sa isi ia geaca, semn ca locul era ocupat deja. Aud un pufait dupa care, ma trezesc cu respectiva langa mine. Ma uit mai atent la ea: " Ok, limbajul semnelor nu e clar. Locul este deja ocupat. Trebuie sa cauti in alta parte ". Replica ei geniala m-a lovit: " Nu conteaza. Cine pleaca la plimbare pierde locul de onoare , acum o sa stau eu aici. " " NU, nu o sa stai aici ".

Intre timp apare grasuta mea, speriata la vazul lui tanti privindu-ma cu puppy eyes asa ca am inteles ca tre` sa iau atitudine. M-am ridicat calm si am luat-o de maneca pe intrusa: " Fii civilizata te rog, si nu ma face sa reactionez urat " ( probabil am fost foarte precisa, atat de precisa incat tonul meu a trezit-o pe profa din visare si a determinat-o s-o mute pe tipa problematica fix in prima banca :D ).

Ulterior, am aflat de ce vroia atat de mult tipa sa stea in spate. Avea casti. Daca zicea frumos si de la inceput asa, as fi inteles. Nu am fost niciodata adepta copiatului ( nu pentru ca sunt nazista, ci pentru ca ma pierd si nu reusesc ) si chiar ii admir pe cei care stiu sa se descurce. Ow well. Asa ca nu m-ar fi deranjat sa ii cedez locul, fiindu-mi total indiferent unde stau.

Dupa examen, insa.. a urmat placere :> Am fost cu grasa si am intalnit-o pe Cutie for the very first time, am papat la Kfc ( dupa o luuunga perioada ), apoi ne-am intors acasa. Cutie e way much cutier in realitate, asa ca m-am simtit ca in paradis intre ea si grasa mea :D

Acum sunt inca obosita, n-am reusit sa dorm azi deloc, dar sper sa recuperez la noapte.
V-am pupat. :)

10 comments:

Anonymous said...

shi baba ai face tuata poza :> :)))..poop male :D :*:*

Anonymous said...

aia*

dooda said...

saraca :| tocmai atunci s-a gasit sa se aseze :))

DeeDee said...

Ooo ce nesi ;))
Eu nu cred ca-l iau, am scris numai prostii ^-^ Da'sper sa-l luati voi si tot restu' grupei :*
Grupa mica, anu'duoi :D

dooda said...

dee dee... nici eu nu cred ca il iau. adica mai mari sperante am avut data trecuta si mi`am luat tzeapa. da` vb ta, important e ca trecem grupa mica, anu` duoi. :D :*

koma said...

sufar de`aceeasi maladie. nu pot sa copiez fara sa stie toata lumea ce fac. odata aveam o hartiuta cu niste formule ingrozitoare cu integrale duble si culmea n`am avut nevoie de ea, dar nu doream s`o las in banca, doream sa`mi sterg urmele. si proful m`a vazut cand am bagat`o in buzunar si asa am ajuns in toamna...

dooda said...

:))) uof. asa mi s-a intamplat si mie cu primul meu 2 din istoria mea, la geografie. am fost prinsa cu o foaie pe care nu am folosit-o.
eh, noi sa fim sanatosi :)

dooda said...

istoria mea, care este.. mi`e lene sa modific .. :P

DeeDee said...

si eu am luat singurul 1 ca aveam in banca un caiet pe care nu l-am folosit si nici nu era al meu ...baba tuta :|

dooda said...

ok deedee, ai castigat! :)) :*