Friday, January 09, 2009

D`ale mele.

Bona sera, daragii mei. Pe mine ma paste o stare de fericire de tampa, si asta pentru ca am reusit dupa lupte seculare de un an jumate, sa imi trag net si la buc. :)) Nu o sa va povestesc cum m-am rugat eu de casieri-pipita blonda, ca sa discute cu baietii sa imi traga net, nici cum m-a amanat scumpa de ea de pe o zi pe alta, doar pentru ca boticul ei atarnando-tzuguiat stramba la vederea mea.
Stiam inca de pe vremea cand eram blonda.. ca e un razboi intre blonde si brunete. Viata m-a facut sa trec prin ambele tabere.. si m-am hotarat ca " life iz better saten inchis. sau roscata ".
Revenind la oile mele, am avut o saptamana plina. Pot spune ca am inceput anu` cum trebe si ca nu ma dezmint de la dudele mele.

Marti ( cred ) am tinut post. Desi nu cred deloc in povestea cu fetele care isi viseaza in ajun de boboteaza ursitul, am zis totusi sa incerc si sa fac nitel pe evlavioasa. Proprietara imi sugerase chiar un post negru, dar ea nu il cunoaste pe dl Burt si cat de urat face la foame.

Toata ziua am mancat doar Bake Rolls si cartofi prajiti. Cartofi prajiti de la Mec, dupa cursuri. Doar ca nu mi-au priit decat cativa, pentru ca restul mi i-a furat una bucata copil tembel. Asa, scurt si la obiect. S-a strecurat printre mese, a venit la mine, mi-a luat de pe masa ( unica ) portie de cartofi, si a fugit satisfacut. Why me? ( I don`t even bother )

Pe seara, proprietara a venit si a stropit in camera cu apa sfintita.. Pernele, patul, foile mele de curs .. ( pentru ca tocmai citeam atunci ). Totul fiind ca la carte, m-am culcat cu ranjetul pe buze si cu inima mica.. gandindu-ma ca tre` sa imi visez pisoiul sau un necunoscut d`ala ca`n povesti.

Nu am visat nimic .. : Am adormit de abia la 4 ( si nu de emotie, din motive pur tehnice - cineva a avut initiativa de a gati la 4 dimineata si cum peretii sunt subtiri .. ), iar la 6 a trebuit sa ma trezesc ca sa ma duc la scoala. Am cazut intr-un somn din ala profund de 10 minute, timp in care l-am visat pe proful de sport, care ma certa ca nu am suficiente prezente. Sa fie El oare ? :))
Am si racit, asa ca mi-am acordat doua zile libere, in care m-am autodadacit. Cu Paracetamol Sinus ( vezi Cory, n-am uitat ) si acum ma simt mai bene.
M-am intalnit si cu fostii colegi de liceu de care imi era super-mega-dor. Va iubesc, pripasilor! :X

Si totusi.. am lasat ce era mai bun la urma. In marinimia ei, Deedee m-a invitat sa scriu si pe blogul ei... asa ca daca aveti chef, va puteti arunca un ochi si aici ( gasiti si in blogroll ). Va pupa Duda!

4 comments:

Anonymous said...

comm pe blog la post pe link si redirectionare prin hyperlink:))) asa-i ca suna interesant?:)) pe mine m-ai visat dar nu inteleg de ce nu recunosti:)

dooda said...

nu vreau ca cei doi fani semi-lesinati sa se simta lezati! :)) nimic nu stii!!

DeeDee said...

ooo pai daca de boboteaza iti visezi ursitul... inseamna ca daca il si cunosti in ziua aia e clar =))

dooda said...

Vai Deedee :))
Stiu eu pe cine ai cunoscut in ziua de boboteaza! ( the wonders of Mec ) pramatie mica!