Saturday, January 31, 2009

Mon voyeur.

Picture from

Io am ceva ce nu toate fetele au. Un voyeur. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu, daca e gresit sau flatant, daca e scarbos sau incitant, dar in principiu sunt cam speriata. Nu e stalker, hell no ( at least i hope not ), e doar un nene caruia ii place sa priveasca, sa ma priveasca...

Locuieste in blocul de vizavi, eu stau undeva pe la etajul 5, iar el pe la 7, deci are full view, mai ales noaptea. Inainte nu aveam jaluzele, traiam fericita in camera mea roz cu geamurile descoperite. In nerozia mea ma gandeam ca daca termopanele sunt mai fumurii, aia de dincolo nu vad nimic.

Pana mi-am dat seama ca e un nene ce ma priveste constant. Nu o data, nu de doua ori, ci regulat, il vedeam urmarind ce se mai petrece prin camera. Putin mai tarziu, ma mandream cu niste jaluzele portocalii de toata frumusetea. Dar nu le tin trase tot timpul, cel putin nu complet. El e acolo, agitandu-se sau fumand, dar cu ochii lipiti. O data m-am uitat si eu insistent la el si i-am aratat degetul mijlociu, motiv pentru care a inchis becul. Dar nu a fost suficient de destept sa realizeze ca lumina televizorului de la el din camera imi permitea sa ii vad silueta lipita de geam. Looser.

Chiar si mai devreme dadea ture. Mai trist e ca e insurat, mai vad uneori o tanti pe langa el. Dar nu-l urasc complet. Il urasc doar pentru ca trebuie sa sa am grija sa fie mereu jaluzele trase sau becul stins atunci cand ma imbrac/dezbrac.
In rest nu stiu ce il fascineaza atat: sunt mai mult plecata la scoala, vin acasa seara, cand sunt acasa lenevesc la teve ( si ziua oricum nu vede inauntru ). Seara stau la calculator, citesc sau mananc in pat :D .

Fiind cu nervii la pamant candva, am vrut sa imi aprind o tigara ( desi eu nu fumez , erau cateva uitate prin casa ). Am deschis geamul, am aprins, am tras primul fum, mahnita. Dupa ce am ridicat privirea, am observat ca el fuma linistit, intins pe geam, privindu-ma. Am aruncat tigarea cat colo si am trantit geamul. Macar am avut un folos de pe urma lui.

Ah, boul!

2 comments:

Anonymous said...

Mno lasa-l si pe el sa se bucure oleaca :-"

DeeDee said...

Morala: fumatul dauneaza grav sanatatii.
Daca insista, alerteaza autoritatile. O fi el inofensiv, dar... nu se stie pana cand. Take care :*