Wednesday, May 20, 2009

D`ale mele.



A venit sesiunea! Hip hip, hooraaay de 3 ori! Nu ma simt pregatita deloc. Chiar daca am fost la cursuri, ma simt nula, cu capul in nori. Un semestru total degeaba, din punct de vedere al teoriei. Ce o urma la examene: mult si greu evident, Dumnezeu cu mila. Ma alina gandul ca peste o luna jumate o sa fiu plecata undeva departe ( inca nu stiu unde, dar tre` sa implice neaparat si o baltoaca ) la o cura intensiva de relaxaaare... :D

Revenind. Tocmai acum cand am maxima nevoie, calculatorul meu a luat-o razna. Cred ca s-a virusat sau pur si simplu s-a stricat. Mi se restarteaza din senin, cand mi-e lumea mai draga. Uneori nici nu pot sa il aprind, pentru ca nici nu apuca sa intre in windows si se restarteaza din nou :| . Vad ca ieri si azi s-a simtit un pic mai bine, nu s-a mai restartat decat de cateva ori, in urma unui tratament de scanare si un antivirus nou. Wish me luck!

Incepand de luni, ma duc la fitness. Si tre` sa ma sacrific toata saptamana. Nu de voie, ci de nevoie, am cam dormitat pe mine tot semestrul, iar acum trebuie sa imi fac prezentele la sport. Noroc ca e si Gretutz cu mine, solidara ca de obicei. Ieri am dat probele sportive ( abdomene, flotari, mobilitate, bla bla ) si spre surprinderea mea, nu am febra musculara. I rock!
Si totusi, m-a cam ajuns oboseala din urma. Subsemnata, care niciodata nu adoarme inainte de 4 am, aseara a picat lata de la 21.40, in timp ce se uita la tv. M-am trezit buimaca pe la 10-11, cred, am stins ce era de stins, am informat prin sms poporul ca dorm, si am dormit pana azi la 11. Sunt mai fresh ca niciodata! E de bine, mai ales ca astazi tre` sa mai trag vreo 3 ore de fiare iar apoi sa ma apuc de un proiect la germana.
Sper ca voi sunteti cel putin la fel de voiosi ca mine. Si ca n-aveti morcovul infipt atat de adanc. Ca mine :| Bafta la examene, daca aveti! :*

P.S: In caz ca nu v-ati prins, capu` mic si frumos ce rasare, e a lu` Happy ^^

2 comments:

Anonymous said...

Uhum...chiar am nevoie..:-ss mai am 3 examene de dat si pe urma ma asteapta marea Licenta. :(( Mult succes si tie!! :*

dooda said...

of, vai.. poor rosablu!
blogosfera feminina te sustine! si am un sentiment ca si cea masculina va tine pumnii! :) :*