Wednesday, May 06, 2009

Emo kid. Twilight.

Unul dintre piticii mei de pe creier are un soi de revolta interioara. Astfel ca nu ma lasa niciodata sa ma uit la filme foarte cunoscute si comentate, decat dupa ce se mai potoleste un pic febra. Asa s-a intamplat si cu Titanic si cu The Slumdog Millionaire, si cu The Notebook si cu toate, de altfel. Care mai apoi s-au dovedit pe placul meu, in ciuda oricarui alt comentariu.
Un alt exemplu este Twilight, pe care l-am vazut in noaptea asta. Am avut o tentativa sa il vad acum cateva zile dar mi-era prea somn, apoi o alta acum 2 seri, dar nu imi mergeau boxele ( sau cel putin asa credeam ). Dar in seara asta, dupa multe chinuri, schimbat de codecuri si ajutor din partea lui Znuffie, am reusit in sfarsit sa pun la punct partea tehnica si sa ma desfat.

M-am facut mica in pat, am inceput sa ranjesc tamp si sa suspin ca o idioata ... pana mi-am dat seama ca ceva ma deranjeaza. Erau razele lunii, in seara asta e luna plina. Asa ca am vazut filmul intr-o atmosfera perfecta. Pc-ul meu pe birou, langa geam.. scaldat in razele lunii .. ha? :))

Am plans si la filmul asta pentru ca sunt un cry baby si nu ma dezmint niciodata. Dar dupa cum am zis, asta e talentul meu de a ma transpune atat de bine in pielea personajelor si in mijlocul actiunii, incat reusesc sa traiesc la maxim filmele. Pentru cei rataciti ( desi cred ca putini ati mai ramas ), ascultati de mine si de cronici: merita vazut.

Ok, recunosc ca mie mi-a placut un pic mai mult si pentru ca mi se parea ca actorul semana destul de mult cu pisoiul meu, da` ramane intre noi.

8 comments:

roxi said...

...vezi ca vor sa faca si continuare. sunt inca vreo 2 - 3 filme si sunt si cartile in comert..vreo 4 la numar :-)))si eu l-am vazut si mi-a placut. am vazut ca-ti place si nu am mai asteptat pana acasa sa-ti spun de sparla cu continuarea si cartile! ;)
te pup!!

Tuailait said...

Criticii l-au calificat drept B movie, un film mediocru, cum zic, nici bun, nici rau:) Dar povestioara e cam cretina asa:)) Kids stuff, oare de ce fetele au indragit filmul asta asa mult?:-" :))

dooda said...

hehe .. atunci viitorul Twilight il vede impreuna, Rox :*
si eu am auzit si critici bune si rele.. fetelor le place pt ca:
1. actorul e dragut
2. e poveste
3. implica o dragoste imposibila
zic io ..

Unknown said...

still not that emo. si eu l-am vazut, si mi-a placut si am fost o mandra reprezentanta a categoriei cry-baby :D...am si citit cateva pagini dintr-o carte din serie, numai ca tot varianta originala (adicatelea in inglish :P) mi se pare mai indicata

danz said...

Da, Twilight fu extrem de fain. Am scris si eu despre el :P

DeeDee said...

esti invitata in gasca la un film 3d. nu se stie cand si la care, da' au fost sugestii :D

dooda said...

daaaaaa... vreau :D :D :D
mergem. saptamana viitoare?

DeeDee said...

cat mai curand :D
ne adunam si stabilim ;)