Monday, May 04, 2009

Tema noua + 1 mai.

Ma batea gandul sa renunt la blogu`meu. Si sa imi fac un altul, sa fiu din nou mica si necunoscuta, sa scriu doar pentru mine, la fel ca in jurnalul de la 12 ani. Dar pentru ca am 21, mi-am dat seama ca lucrul asta ar fi o idiotenie mai ales ca timp de 3 ani m-am atasat de scrierile mele si de voi.
Asa ca i-am schimbat tema, am mai facut mici retusari pe ici pe colo, ca sa fie si el frumos si gata de sarbatoare. Cum ce sarbatoare? Aia din sufletul meu. Sunt fericita si am planuri grandioase pentru vara asta.
Nu va divulg, pentru ca vreau sa mi se implineasca ( mama lor de superstitii ) dar o sa le descoperim treptat.

Revenind la lucruri mai serioase si tipicare gen : cum ati petrecut de 1 mai? Si chiar sunt curioasa, avand in vedere ca vremea nu a fost prea placuta. Eu am fost la padure cu familia, intr-o localitate de langa Urziceni. Asa ca in cazul in care ploaia ar fi venit ( ceea ce s-a si intamplat ), am fi putut da fugutza la masini si sa ajungem imediat acasa.
Insa in prima parte a zilei a fost vreme frumoasa, soare si caldura. Am cautat un loc prin padure, undeva mai izolat .. pentru ca manelele rasunau de zor, iar noi aveam un bebe care trebuia sa adoarma la un moment dat. Am dat peste un coltisor parca rupt din rai: iarba mare, frumoasa ce parea gazon, jos era raul cu o terasa unde puteai cobori si chiar intra in apa, copaci, flori, pasarele bla bla. Si foarte curat.
Ne-am mirat cum de lumea nu se ingramadea acolo, dar nu ne-am batut capul prea tare asa ca noi fetele, ne-am pus pe despachetat, in timp ce baietii au fugit sa pregateasca gratarul. La nici 20 de minute, am auzit zanganit de clopotei. Happy a inceput sa latre agitata, si ne-am dat seama ca ceva nu e in regula. In scurt timp, am fost cotropiti de o turma de oi :)) Cu rapiditate maxima, ne-am ferit lucrurile. De aia era atat de facil accesul la rau, in povarnisul ala. Pentru adapatul oilor, of course.
Noroc ca au fost blande si si-au vazut linistite de treaba. Ciobanii in schimb ( unul mai in varsta si altul copilandru ) erau binedispusi, culesesera destule beri in drumul lor, de pe la petrecareti. Am vorbit putin cu ei, le-am dat si noi seminte, tigari si bere, dupa care au plecat.

Peste vreo ora, cand deja incepusem sa ne simtim bine, gratarul mergea ca pe roate, Sara dormea linistita in carucior, auzim din nou zanganit de clopotei. :| Am sperat sa fie doar o impresie, dar din pacate nu a fost asa. O a doua turma de oi, mai mare de data asta si cu niste ciobani mai anti-sociali, si-a facut aparitia. Nu au facut mare zarva si nici n-au deranjat nimic, dar simpul fapt ca trebuia sa ne strangem din nou lucrurile ne-a facut sa radem/plangem. :))
Ni s-a spus ca o alta turma nu mai este si ca nu trebuie sa ne mutam. Ne-am vazut de treaba pana a inceput sa se intunece si sa se intunece.. si sa se intunece. Atunci am strans repede lucrurile si am dat fuga la masini ( care erau parcate la ceva distanta de unde ne aflam noi ). Am ajuns la fix, inainte sa inceapa sa ploua, insa Happy , exact cand sa o urc in masina a tulit-o inapoi. Am fugit dupa ea, pentru ca imi era teama sa nu se piarda, in plina ploaie si vant. Cand am ajuns-o din urma, ea se juca in tufisuri cu niste soparle. Am luat-o pe sus, am bagat-o in masina si am pornit spre casa. Acasa am mancat friptura, care era calda si foaarte buna ( multumim, baieti ! ) iar pe seara am avut party la Cata : am fumat narghilea si am jucat poker pe scobitori :))

Cam asta a fost 1 mai-ul meu. Voi ce facurati? :D :-"


Asta mic si frumos era cel mai galagios :D

La o sueta cu nenea Ciobanu` .

Sheep invaders... in plin atac ..

10 comments:

eu... said...

eeee...se vede ca s-a facut vreme frmoasa si pe blog:P
stii ce am facut, n-are rost sa spun din nou:)

Unknown said...

ma bucur ca nu ai renuntat la blog ;) eu de 1 mai am alergat foarte mult prin ploaie..si seara m-am "confruntat" cu o mica inundatie (ca doar lasasem geamul deschis la ce frumos era afara) :P

dooda said...

se pare ca nu s-a lasat cu peripetii doar la mine :) >:D<

cutie said...

acasica ... :)

cutie said...

app.... imi place verde =))

dooda said...

:)) si mie, se vede si din poze.
vrei sa ne inverzim impreuna? =))

DeeDee said...

Scumpic mielutzul :X da'mergeau si niste poze cu Sara 8->

Si nici sa nu te gandesti sa renunti. Nici Britney sau Aguilera nu si-au ars CD-urile ca sa ajunga iar necunoscute si linistite... sau cum zicea Iliescu "sarac si cinstit" =)

PS: Daca ne nimerim vineri, iti aduc inapoi cartea. Mi-a placut mult si am citit-o foarte repede.

dooda said...

pai sa vii vineri, ca imi e dor de tine. iti aduc si eu omu` zar, ca de cand ma car cu el dupa mine.
ma bucur ca ti-a placut :)
mi-am mai cumparat inca o serie de carti misto, sunt dementa :|

Anonymous said...

:(( N-am fost la niciun gratar pe anul asta.:(( Ma oftic!! :-< :((

dooda said...

pai ce mai astepti? fa-ti o escorta de minim 2 oameni si fugi :)