Thursday, November 19, 2009

Kilipirimiki si niste chilipiruri.

             Am dat si eu azi o fuga cu fetele, pana la Kilipiri, dornica sa imi maresc biblioteca. Sunt asa fericita cand adaug cate un exemplar nou. Nu stiu daca toata ziua a fost zapaceala la Dalles, dar la ora la care m-am dus eu ( 16:oo ) de abia aveam loc sa ma misc. Lume buluc. Lucru care m-a bucurat, imi place sa vad ca sunt multi oameni care impartasesc aceeasi pasiune.

            Si totusi, nu prea am vazut nimic care sa ma atraga in mod special ( asta si pentru ca, repet, nu am avut libertatea de a ma plimba si a rasfoi ). I-am luat Sarei 2 carticele, de la raionul pentru copii. Editura Girasol are niste carti super dragute. Vanzatorul a vrut sa ma flateze, sau chiar m-a confundat cu vreuna de 12 ani, asa ca m-a intrebat daca vreau sa ii iau ceva fratiorului sau surioarei. I-am spus ca iau pentru nepotica, dupa care m-am trezit vorbind despre ea. De parca i-ar fi pasat. I`m a freak atunci cand vine vorba de ea. Recunosc, sunt o matusa disperata.

             In ce priveste dorinta personala de a-mi procura carti, mai slabut. O sa imi vad in continuare de cele teoretice pentru examene. 

              Un prieten mi-a dat un link al unei tipe care face accesorii handmade foarte dragute. Asa ca simt nevoia sa ii fac reclama, desi n-o cunosc pe gagica, dar tre sa recunosc ca se pricepe. Jos palaria. Fetelor, puteti sa va clatiti uochii -> aici. Iar adresa de contact pentru comenzi: adelinaloupou@yahoo.com ( nu cred ca mai e cazul sa specific ca rog seriozitate :)) )

             In incheiere: sayonara, si un sfarsit de saptamana minunat! ;)

             

           

3 comments:

DeeDee said...

Si eu i-am luat un cd verisoarei mele si o carte care momentan e la Ana si o sa circule, alaturi de aia cu agatat si cu nunta :))

Anonymous said...

Multumesc pt reclama... Dooda :D

dooda said...

cu placere :)