Monday, June 11, 2007

Inca putin...

M-am intors stresata si obosita dupa inca o zi degeaba la scoala. In general ultima saptamana ar trebui sa fie cea mai frumoasa: scapi de griji, de stres, stai cu gandul la vacanta maaaaaare.
Si ultima saptamana la clasa 12`a ar trebui sa fie frumoasa, dar poate suntem noi mai anormali si n-o simtim asa. Stresati de gandul examenelor iminente, molesiti de caldura si total apatici la ore, a disparut cheful pentru tot. Cei mai intelepti deja au incheiat scoala, s-au hotarat sa nu mai vina. Si e mai bine, pentru ca dupa o astfel de zi degeaba, nu mai ai chef nici de invatat, nici de mancat, nici de dormit.
Vineri o sa fie banchetul, iar subiectul asta a fost pana acum intors pe toate partile. Rochii, accesorii, coafuri, parteneri...nu pot sa zic ca nu astept momentul asta, dar simt ca o sa fie mult zgomot pentru aproape nimic. Ow well, macar o sa fim cu totii, si mai ales o sa am prilejul sa o admir pe Greta in toata splendoarea ei :D :X ( inca te urasc pentru chinul supus in cabina de proba ).
In rest, cos cicatrici. Totusi, e mai bine asa...chill in lumea mea...

P.S: :)

No comments: