Friday, June 29, 2007

Bac(k) again.

Am facut o pauza de cateva zile. Nu ca ar fi prima oara, dar de data asta chiar n-a fost cu intentie. In urma furtunii ce a avut loc zilele trecute la mine in oras, pe langa copaci, acoperisuri si chestii zburatacite prin aer, au mai fost problemele si cu cablurile, asa ca n-am mai avut net.
Dau bacul, de aia vorbesc in fraze. Sper sa imi treaca repede. Deja-mi revin.
Bacu` sucks? Daca la oral am luat 1o la ambele probe, nu stiu ce sa zic ca ma asteapta acum la probele scrise. Pentru ca azi la romana am fost dezamagita de subiecte. Subiectul 3, cu precadere. Vorba aia, de ce iti e frica nu scapi. Iar mie nu mi-a placut de nicio culoare poezia, dar deh..am avut onoarea de a o sustine atat la proba orala cat si acum la scris. Ow well, sper sa fie bine!

Stiri de ultima ora nu prea sunt. Nu cand sunt atat de stresata in perioada asta. Promit ca dupa bac si admitere o sa urmeze o vara nebuna. Cross my heart and swear to die!

Till` then....hai noroc, si la mai mare...colegilor de suferinta! ;)

Saturday, June 23, 2007

Noapte alba


Noapte alba in care am invatat:

-niste comentarii;
-ca nu trebuie sa ma tem. de nimic. ;
-sa fac cafea (sar`mana, freaka);
-ca nu trebuie sa beau prea multa cafea;


Noapte buna?! O_O
Mi-e dor de voi...

Thursday, June 21, 2007

What/why the fuck?

Credeam ca daca stau cuminte in casa, eventual cu nasu`n foi si culegeri, n-or sa mai existe surse exterioare care sa ma perturbe sau enerveze.
Nu ma refer aici la papagalul meu care tipa parca-n ciuda in cele mai nepotrivite momente, la gasca de smecheri manelari care danseaza si injura sub geamul meu, sau la caldura insuportabila care ma tine permanent lipita de dush...Nu.

S-a intamplat in dupa-amiaza asta. Cineva a sunat la usa. Fiind singura acasa, m-am imbracat in viteza (caldura mare, mon cher), si m-am grabit sa raspund. La usa erau doi tineri, prezentabili. Ma gandeam ca vor sa imi prezinte nu stiu ce gama de produse, sau minunile evanghelice, dar de fapt se ocupau cu colectarea de fonduri pentru un baietel bolnav de leucemie.
Cum pe mine ma sensibilizeaza lucrurile de genul asta, m-am simtit vinovata ca ma indopasem cu dulciuri de dimineata, si nu am mai avut la mine decat 2 lei. Mi-era chiar jena sa le dau, le-am spus sa revina cand vor veni parintii mei, dar au zis ca e de ajuns, nu se asteapta la sume fabuloase din partea nimanui.
In timp ce unul din baieti imi completa o chitanta, celalalt imi povestea despre chinurile copilului pentru care se luptau sa stranga bani. La un moment dat, cel care completa chitanta ma intreaba numele, varsta ( nu m-a deranjat si nu mi s-a parut ceva iesit din comun..trebuia pentru fisa respectiva). M-am enervat in schimb atunci cand mi-a cerut si numarul de telefon, cu o voce miloaga, dar cu cu o tonalitate fireasca, ca si cum era de la sine inteles ca este nevoie sa imi dau si numarul de telefon.
Am intrebat pentru ce este nevoie de numarul meu, iar el mi-a raspuns: "Ah, numarul nu e pentru copilas..e pentru mine. Te rog!". Pe moment as fi facut multe. I-as fi trantit usa in nas, i-as fi explicat cu vorbe nu tocmai conventionale faptul ca nu e deloc profesional ceea ce face, etc. M-am limitat la un simplu: "Nu, multumesc! Asta nu se face!", mi-am luat chitanta si am inchis usa.

Is it just me sau totul se duce dracului pe lumea asta?

Wednesday, June 20, 2007

Noapte de vara...

Cat imi place noaptea asta, cat imi plac noptile de vara...Daca ziua esti molesit de caldura si ies aburi din tine, noaptea gasesti perfecta stare pentru chill...
Am traversat soseaua la miezul noptii si am simtit mirosul teilor de pe margine..niciodata nu stiu cand apar si dispar florile de tei...nici nu conteaza, de altfel...poate asta face si mai special mirosul lor...faptul ca nu dureaza mult.

In fata blocului m-am oprit si m-am uitat la felinarul care clipoceste obsedant. Din cand in cand se mai opreste, te intimideaza cu intunericul noptii, dar apoi revine obsedant, luminand gandurile cele mai ascunse..si rosesti in spiritul contrastant de alb si negru..intuneric si lumina.

Presimteam o noapte frumoasa. M-am inselat. A inceput bine, doar ca pe ici pe colo, se mai gaseste cate cineva din multimea de oameni din viata mea sa ma indispuna.
Si vreti sa-mi fie bine, nu? Si va pasa?
O sa-mi fie bine cand n-o sa-mi mai pese de voi.

De maine am incheiat...

Monday, June 18, 2007

Buna dimineata!

M-am trezit cu o stare dubioasa de bine. Am senzatia vacantei de vara, desi in mod clar nu ar trebui. Mai ales acum, ca e saptamana aia periculoasa in care nu tre` sa imi plimb posteriorul pe afara, ci trebuie sa raman in casa si sa invat.
Tragere de inima nu prea am, dar cine are, pana la urma? Cel putin e bine ca dorm cat vreau, si pentru ca sunt odihnita, imi vine cheful sa ma pun cu burta pe carte.
A fost un weekend frumos, de care am profitat pe cat am putut. Fun, fun, fun! Daca lucrurile vor merge si in continuare bine, presimt una dintre ele mai frumoase veri. Pentru mine, cel putin.
Vineri seara am avut banchetul si a fost super frumos. Chiar daca a plouat de a rupt, iar din parcare pana in hotel, ploaia ne-a facut in mare parte varza coafurile, pentru noi n-a cantat. Dans, galagie, whisky si voie buna. Spre final, dimineata, am devenit melancolici, am plans de se minunau unii si altii de noi. Si ce daca am fost cei mai plangaciosi dintre toate clasele? Noi ne-am avut doar unii pe altii, that`s why.
Sambata m-am trezit obosita, nu am putut sa dorm prea mult. Nu visat decat continuarea petrecerii, deci a fost trist cand m-am trezit. Pe seara am iesit cu niste prieteni: aer liber, muzica marfa, voie buna.
Aseara a fost cel mai frumos...plecata de nebuna sa sustin baietii la concert. Nu au castigat, dar s-au descurcat de minune. Club marfa, oameni si mai marfa..distractie pe masura..
Iar azi, azi o sa ma ingrop in carti si studiu.

Have fun, folks!

Friday, June 15, 2007

Ultimul clopotel...


15 iunie 2007. Ultimul clopotel pentru promotia 2007 a liceului nostru..si nu numai, of course. Nu stiu sa descriu ce am simtit, daca a fost sau sau nu ceea ce m-am asteptat, dar un lucru e sigur: s-a terminat.
Ne-am imbracat cu totii in tricouri albe, ne-am scris cu markerul pe ele numarul de la catalog, porecla si clasa, am fost intampinati in cancelarie pe ritm de "Gaudeamus igitur...", ne-a plouat la greu in timpul premierii. Dar a fost frumos. Si trist.
Ma asteptam sa plang, cum am facut-o din plin zilele astea, alaturi de o parte din colegi, dar azi nu a vrut nimeni sa ne incarce de emotii suplimentare, asa ca vorbele siropoase nu isi aveau rostul. Totusi mi-au dat lacrimile cand am fredonat cu colegii "Ani de liceu", cand am imbratisat-o pe profa de latina si cand am vazut lacrimi si in ochii profei de romana.
Ziua nu s-a sfarsit, ne va astepta o seara plina: banchetul. Ar trebui sa dorm, dar nu pot. E ciudat ce simt. Stiu ca o sa imi fie dor de voi, 12 F! Rau de tot...

Wednesday, June 13, 2007

Plaja :D

Azi am fost la plaja, cu fetele. Undeva, pe un dig. Nu e ca pe litoral, dar in lipsa de altceva... N-am fost prea norocoase, soarele ne-a fentat de cateva ori cu norii, chiar ne temeam sa nu ploua..
Pana la urma, am reusit sa facem o ora de plaja ca lumea. Uitasem senzatia, si mi s-a facut subit dor de mare. Soare puternic, aroma lotiunii de corp, adieri de vant. Se adauga la asta una bucata pereche de ochelari de soare pe nas, par ciufulit, Vama Veche ce rasuna din mp3 player...happy, happy, happy me.

Nu, n-o sa mentionez aici cei 2 ciobani care veneau regulat sa ceara foc. Sau oile ratacite de pe langa noi. S-ar duce tot farmecul, nu?
Macar m-am bronzat putin.

Monday, June 11, 2007

Inca putin...

M-am intors stresata si obosita dupa inca o zi degeaba la scoala. In general ultima saptamana ar trebui sa fie cea mai frumoasa: scapi de griji, de stres, stai cu gandul la vacanta maaaaaare.
Si ultima saptamana la clasa 12`a ar trebui sa fie frumoasa, dar poate suntem noi mai anormali si n-o simtim asa. Stresati de gandul examenelor iminente, molesiti de caldura si total apatici la ore, a disparut cheful pentru tot. Cei mai intelepti deja au incheiat scoala, s-au hotarat sa nu mai vina. Si e mai bine, pentru ca dupa o astfel de zi degeaba, nu mai ai chef nici de invatat, nici de mancat, nici de dormit.
Vineri o sa fie banchetul, iar subiectul asta a fost pana acum intors pe toate partile. Rochii, accesorii, coafuri, parteneri...nu pot sa zic ca nu astept momentul asta, dar simt ca o sa fie mult zgomot pentru aproape nimic. Ow well, macar o sa fim cu totii, si mai ales o sa am prilejul sa o admir pe Greta in toata splendoarea ei :D :X ( inca te urasc pentru chinul supus in cabina de proba ).
In rest, cos cicatrici. Totusi, e mai bine asa...chill in lumea mea...

P.S: :)

Wednesday, June 06, 2007

Sa fii chill in lumea ta...

Chill in lumea ta. Sau eu, chill in lumea mea.
-Zi de nota 10. Papat de cirese verzi (nu crude) pentru prima oara in viata...
-Facut cunostinta cu 2 caini ciobanesti...jucat cu ei...
-Planuri cu fetele pentru party`ul de sambata
-Plimbat cu moto, pentru prima oara in viata (cea mai tare senzatie eveeer)
-Papat pizza. Beut vin. Rosu. :D

Maine scoala nu. Plec la capitala, cu iubita mea.
Noapte buna!

Thank you...

Friday, June 01, 2007

Pentru copii..


Dupa ce am terminat de scris postul anterior, m-am ridicat de la pc, am inchis toate ferestrele de mess si nu numai, cu intentia de a mai citi cate ceva pentru maine.
Uitandu-ma la telefon sa vad cat e ceasul, vad: 00:00 1 iunie. Isn`t that cute? :D
1 iunie buei, ziua alora care ne indulcesc zilele cu rasul dragalas si privirile inocente. La multi ani, strumfilor!

P.S: Mersi Lela, pentru poza! :*