Thursday, April 24, 2008

Fiaaaare, fiaaaare !!!

Strigarea care ma desteapta pe mine in fiecare dimineata! Cand e somnul mai dulce, adica mai pe la 7:00 ( atunci cand nu am cursuri dimineata ), glasul ademenitor al unei tanti gipsy imi gadila auzul. O admir pentru plamanii sanatosi pe care ii are, pentru ca nu e atat de usor sa zbieri zilnic cu toata puterea, iar sunetul sa se propage cu forta prin termopane, pereti, pana la urechile adormite ale bietilor muritori.

Cum ziceam: " Fiaaaaaaareee veeeechi, fiaaaare, fiaaaare ! "Uneori unisonul devine duet. Ca i se mai alatura si o voce masculina. Initial am gandit ca nu sunt decat cateva zile in care ea trece si striga. Dar nu a fost asa. A venit zilnic, mai constiincioasa decat oricare alta persoana pe care am cunoscut-o. Potop, ninsoare sau canicula, ea era prezenta. Cu sau fara fiare.

Primele zile a fost greu. Acum nu mai dau atat de mare importanta. Tanti asta e pupaza mea desteptatoare. Ma irita dar ma bucura in egala masura, la gandul ca mai am de dormit inca nustiucat. Asa ca daca aveti niste fiare vechi de vanzare, si nu aveti la cine apela, veti gasi solutia. In cartierul Militari.

2 comments:

Anonymous said...

bre,asta e oriunde in bucuresti:) doar k in alte duo-ul(format din alti colorati,of course) apare mai trz:)

Anonymous said...

alte zone,la naiba m-au intrerupt astia q fiarele:P