Friday, February 02, 2007

File de nimicuri...

A venit vacanta. Cea scurta si intermestriala. Dar nu asta conteaza, ci faptul ca o sa am ceva timp de odihna, babuta nedormita din mine tanjea demult dupa asta. Am incheiat semestrul cu bine, lasand la o parte micile conflicte de final.
Azi la liceu a fost o zi tipica de dinainte de vacanta. Cu toate astea, a avut ceva special pe langa obisnuitele rasete si atmosfera destinsa. E 2 februarie, ceea ce inseamna ca francezii serbeaza "Les Crepes", adica e o zi in care toti mananca clatite. Ziua clatitelor, like :)
Si pentru ca a mea clasa e de profil filologic cu specialitate franceza si tot ce presupune ea, am zis sa sarbatorim si noi, impreuna cu Helene, frantuzoaica noastra! Asa ca o colega mai binevoitoare si priceputa a facut clatite pentru toata clasa. Yummy ^^.
Apoi ne-am uitat la "Visul unei nopti de iarna", interpretarea cu Florin Piersic. E al doilea film la care niciunul din 30 de insi nu a adormit. Primul a fost Vatel. Chiar daca pe holuri era forfota, lumea incantata ca vine vacanta, rasete si muzica, noi eram toti furati de ce vedeam acolo. Pana si baietii, care de obicei leneveau dezinteresati acum zambeau incantati.
A fost frumos. Poveste interesanta, interpretare de exceptie. Filmul m-a facut sa fiu visatoare toata ziua si inca sunt...e o imbinare de stari ciudata. Dar imi place. O sa imi fie teribil de dor sa vedem filme in clasa, impreuna cu diriginta. O sa imi fie dor de clasa. O sa imi fie dor de tot...

1 comment:

Anonymous said...

tot azi am terminat si eu. asta e clasa mea:
http://stiu.info/wp-content/uploads/2007/02/10bsem1.jpg