Saturday, March 29, 2008

Modelino! :D


Va amintiti de Modelino? E jucaria care mi-a marcat o parte din copilarie. Imi aduc aminte de reclama de la tv: era colorata, avea drept linie sonora un cantecel idiotic, dar care ramanea imprimat in creieras ( drept dovada, mi-l amintesc perfect si azi :| ). Ceva de genul: " Ia te uita ce haaazlie, e aceeeasta jucaaarie, modeleaza si zambeste, si mutrita-si innoieste ". ( traume, stiu. )

Primul Modelino pe care l-am avut era mare, albastru. Si avea nasuc. Eram in al noualea cer cand l-am primit de la sor-mea. In oras nu gaseam asa ceva, si nici comanda nu reusisem sa dau, asa ca mi-a adus ea de la mare. Inainte sa apuc sa pun mana pe el, a incercat sa imi arate in ce fel il pot schimonosi. Din doua miscari, l-a rupt. Si am plans. Sa il vad pe Modelino al meu, colorat si zambaret, transformat intr-o gramajoara de faina. Consecinte: sor-mea s-a speriat, eu am inceput sa oracai, mama nu se mai putea opri din ras.

Ow well.. a venit si vremea mea. Asa ca am gasit d-astia mici de vanzare in Cismigiu. N-a fost atat de usor sa il aduc acasa. Un aurolac a vrut sa mi-l fure. Dar l-am salvat. Now he`s all mine. Wuv wuv :X

Later edit: Asemanarea e pura coincidenta.

5 comments:

Anonymous said...

Am si eu unul si nu pot sa ma mai dezlipesc de el :X

Simona said...

Si eu am unul galben. M-am jucat cu el pana i-am dezlipit motul...:))

me1 said...

Daca cineva mai citeste asta:

Nu are nimeni un link catre sau notele de la melodia aia de la reclama modelino?
Tin minte ca semana cu o alta melodie din copilarie pe care din pacate am uitat-o!
Daca are cineva inregistrata reclama , mai ales melodia,postati-o aici undeva sau trimeteti-mi-o la me.meagain.m@gmail.com. Multumesc!

dooda said...

Am cautat pe net, dar promit ca ma interesez. Eu imi amintesc o parte din versuri si linia melodica. Era cam asa: " ia te uita ce hazlie e aceasta jucarie, modeleaza si zambeste si mutrita-si innoieste, poti sa-i faci oricate fetze, caraghioase si fasnete, de vrei sa te jocu cu el hai vinoo, se numeste Modelinooo! " :) si refrenul era ceva cu: la la la ( sau nia nia )
sper sa te ajute la ceva, daca nu, oricum o sa mai caut si eu! numai bine!

dooda said...

In cel mai rau iti pot canta in telefon :)))))) ca sa auzi linia melodica